Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Общежития ?!?!
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 123456789
Тема: Общежития ?!?!
jamayka
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг:Общежития ?!?! 12 Години, 10 Месеци Карма: 0
Четох някъде,че местата в общежитията се разпределят по квотен принцип за отделните специалности,като класирването е според бала.Аз съм приета по трето желание с бал от най-високите за специалността.Ако чакам второ класиране и ме приемат по второ желание ,ще бъда с най-нисък бал за новата специалност.Това значи ли ,че нямам шанс за общежитие?

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
kolga
Асистент
graphgraph
Здравейте!Не съм класиран по време на пренастанителната кампания.Кога мога да кандидатствам отново за общежитие?След като мине класирането за първокурсници или след поправителна сесия през септември и записване на нова учебна година?Благодаря предварително за отговора !

dawe
Ректор
graphgraph
По принцип през годината пускат 1-2 извънредни класирания за там където по една или друга причина са се освободили места, но тези места като цяло са малко. Първото от тези класирания вероятно ще е след като почне семестъра и когато съответно някои хора с много изпити прекъснат и загубят правото си на общежитие. Иначе - август месец другата година...

SoLdieR
Асистент
graphgraph
evs написа:
Здравейте, искам да попитам нещо... сега ще съм втори курс, имам един невзет изпит от тази година и не съм класирана за общежитие. Бях подала молба да съм в друга стая с две мои приятелки, те са настатени, но с тях е настанено някакво друго момиче.
Въпросът ми е, има ли шанс с 1 невзет изпит да не съм класирана, възможно ли е да е станала някаква грешка?

Не е станала грешка колежке Идеята е следната. Делят се броя на взетите изпити на общия брой изпити и получаваш един коефициент който ако си взела всичко е 1. Ако ли не е доста по малко от 1. И тъй като предполагам ти си ССС имаш 6 оценки по програма, ти не си взела 1 изпит => 5/6=0,83(3). Аз съм 4ти курс не съм взел 3 изпита но като разделиш 43/46=0,93487. Доста повече

.::Lancia Delta Integrale Evo 3 MaRTiNi Racing::.
PlamenM
Асистент
graphgraph
Искам да питам дали има стаи за двама човека?

gingko
Шеф-катедра
graphgraph
Отг:Общежития ?!?! 12 Години, 10 Месеци Карма: 6
От канцеларията на общежитията казват, че няма достатъчно свободни места, за да са само 2ма човека в стая. Виж, вече колко е истина това е друг въпрос.

v140
Асистент
graphgraph
Смятай колко е истина.. някъде 60-70% от 2ри курс няма да сме на общежитие...

ilko
Асистент
graphgraph
Отг:Общежития ?!?! 12 Години, 10 Месеци Карма: 2
Истината е, че в момента около 200 човека от 2-ри до 5-ти курс не са класирани, защото няма места. Запазени са единствено 600 свободни места за първокурсници, във всички останали са настанени студенти. Няма как да бъдат настанени всички желаещи при такъв голям прием на първокурсници, който има в УАСГ и при този брои легла в общежитията.. По - голям прием означава повече хора без общежитие!

v140
Асистент
graphgraph
Не настанените са много повече от 200... В сайта на студентски съвет пише че университета разполага с 900 стаи... средно по 3 човека в стая = 2700. Сега има настанени 1800 или остават 900 места..

arsik
Асистент
graphgraph
имам въпрос за бележките за доходите на родителите, баща ми работи от 5 месеца, сега август му е 6-тия, преди това беше безработен, но не беше записан като такъв, дали ще ми направят проблем, че бележката е за 5 месеца и разбрах, че имало някаква декларация, която той трябва да попълни, че е бил безработен преди това, но не знам каква точно е. Ако някой има информация, ще съм много благодарен

Отиди най-отгореСтраница: 123456789
Модератори: vassil, segafredo, dark_half