Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

За оценките в книжката
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1
Тема: За оценките в книжката
dany_vassileva
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
За оценките в книжката 13 Години, 6 Месеци Карма: 0
Трябва ли да си имам всички оценки нанесени в книжката, или не е проблем, ако някои ги нямам? Защото съм чувала за хора, които примерно са прекъснали и после пак продължават и като нямат някои оценки все едно не са взели някой изпит или проект, особено ако даскалът не си ги е нанесъл някъде... А аз се чудя, защото имам 7 ненанесени още от втори и трети курс и сега да тръгна да гоня тия 7...

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Mfo
Доцент
graphgraph
Отг:За оценките в книжката 13 Години, 6 Месеци Карма: 31
WTF ??!

Ненаесени в книжката??? Те хората едва гонят преподавателите да им ги нанасят в главната книга, пък ти в книжката ги нямаш Само ми е чудно как става тоя номер, аз през цялото си следване съм нямал случай да не ми пишат оценката след изпита Правилно си чула, щом оценката я няма в книжката ти (че и дори да я има може да стане проблем в някои случаи) и ако я няма в главната книга увисваш много сладко. Гони тъпите "изкуствоведи" да си вършат работата, а не да раздават влашки патки !

П.С. Мда, видях - АФ - там всичко е ненормално

Последна редакция: 23/03/2010 23:43 от Mfo.
Oliver
Ректор
graphgraph
Отг:За оценките в книжката 13 Години, 6 Месеци Карма: 16
Аз завърших без една оценка в книжката Ама по-добре ходи да търсиш някой да ти ги нанася.

uacg.forumup.com
DIESEL
Главен асистент
graphgraph
Отг:За оценките в книжката 13 Години, 6 Месеци Карма: -5
Аз имам (5 курс) 22 ненанесени оценки.И според колегите с по 40 оценки съм си мнооогоооо добре...Тва е архитектура. Инженерите са с 3-4. Ама 5ти курс се гони , не сега. А и пародията на ВИАС - "книжката не е официален документ" ти казват от всякъде и в следващият момент - "носиш си книжката с подчертана оценката , която ти е ненанесена в главната книга в съответната канцелария (за да си мръднат задниците да ти я нанесат)" ... и ооооооо ЧУДО!!! тогава изведнъж се превръща с официален документ
За това е хубаво да ги имаш в книжката, иначе по важна е главната книга... Трудно ще те накарат да повтаряш изпити, защото се пазят оценките и писмените работи по 3 или 5 години. Ще ти я намерят оценката.
.....
Ходи се забавлявай! Пак ще завършиш споко

mad_Fizik
Главен асистент
graphgraph
Отг:За оценките в книжката 13 Години, 6 Месеци Карма: 10
писмените работи не ги пазят, направо ги хвърлят в коша след изпита, виж някой сутрин чистачките как изнясят боклука, ама протоколите за тях незнам може и да ги пазят

Отиди най-отгореСтраница: 1
Модератори: vassil, segafredo, dark_half