Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

За прекъсналите студенти
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1234
Тема: За прекъсналите студенти
uzunov
Доцент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг:За прекъсналите студенти 13 Години, 7 Месеци Карма: -6
От доста време забелязвам, че т'ва бг студентите СМЕ нЕк'ви странни невзрачни сополанковки, които пишат по нЕк'ви там форумчета и вместо да дават отговори на зададените въпроси, даваме само акъли от типа 'ми да си учил'. Два лагера се образуват едните сме ние, които кретаме едвам едвам и успяваме да 'бъркаме в гъза' на лагера на 'хайинтелекчуал-а'. Те ни казват вие не ставате, ние ест. не им оставаме длъжни и хоп един готов безмислен спор. Фактически от цялата работа става ясно, че единствената идея на половина студенти тук е да се заяждаме един друг и от време на време да говорим за т'ва кой къде се е напил. Искам да кажа, че все пак не всички пием.

И м**** ** ***** писна ми да ми викат под прозореца в 3 сутринта. И след т'ва ми говорете, че ще ставаме инженери или там архитекти, к'вото и да се лъжем сме пълна измет без особено значение дали сме с 3 или 6 в книжката. посете страницата на ст. град.цом и още по-ясно ще ви се очертае картинката.

п.п.
Забелязах че офтопика е доста голям, та реших и аз да кажа к'вото ми е на сърце. И да аз съм от село и к'во от това.

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
concrete
Доцент
graphgraph
Отг:За прекъсналите студенти 13 Години, 7 Месеци Карма: 2
Значи ти си към групата на лузърите, така ли?

uzunov
Доцент
graphgraph
предполагам си интелигетно момче, и можеш да четеш...то си е ясно казано...но за да е по ясно - да от тях съм. А ти от кои си, или няма смисъл да питам?

п.п.
'Радвам се все пак, че си успял да вникнеш до известна степен в това което имах в предвид, пф пф пф'

Последна редакция: 09/02/2010 18:46 от uzunov.
yorkaev
Главен асистент
graphgraph
Отг:За прекъсналите студенти 13 Години, 7 Месеци Карма: 4
Ама тия дето викат под прозорците да не мислиш, че са мнозинство. Според мен са неква група най много 20-30% от студентите. Същата работа е и за тея дето си хвърлят фасовете къде им падне, разпиляват боклуци около блоковете и т.н. Те са предостатъчни да се засира пейзажа и сичко да изглежда мърляво и гнусно. Това кой какви оценки изкарва съм съгласен, че не е в пряка връзка с културата ни.
А във форума като гледам се изписват един куп ненужни неща, явно щото някой няма какво да прай или го мързи да потърси в стари теми информация за това, което го интересува.

Последна редакция: 09/02/2010 19:34 от yorkaev.
uzunov
Доцент
graphgraph
да прав си - 20-30 процента са викащите, но нали знаеш, че не това е основния проблем, говорих образно, още 10-15% нЕк'ви други, още 10-15% още нЕк'ви и тн. Накрая се получават 90% дебили с самочуствие, но както и да е. спама е излишен

Отиди най-отгореСтраница: 1234
Модератори: vassil, segafredo, dark_half