|
За прекъсналите студенти (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: За прекъсналите студенти
|
|
Отг:За прекъсналите студенти 13 Години, 2 Месеци
|
|
tigan е хасковска самодива.Кво го нареждате само че се е изказал малко по-крайно мнение.Наистина голяма част от прекъсващите са боклуци ,които само пият из студенски и идват във ВИАС лъхащи на джибри.Тези които си имат основателни причини -ок,ама другите хаймани са за сметището(Любена)!!!!
|
|
|
|
|
|
|
А по-голямата част от записващите не са ли пак такива, които пият из студентски?
|
|
|
|
|
|
|
Kolkozabavno написа:
А по-голямата част от записващите не са ли пак такива, които пият из студентски?
Те са трезвеници
|
|
|
|
|
|
|
За тоя тиган, дето си предлага неговата вълшебна слушалка за вземане на изпити... не смятам, че може да коментира кой как прекъсва, като той още нищо не е видял във Виас. А пък и като си взема изпитите с неговата слушалка, от темата за микрослушалки, да не се прави на всезнаещ. Не съм прекъсвал, нито подкрепям особено това нещо, но всеки си има лична причина и такива генерални заключения от човек, несъстоятелен да дава оценки, са пълна глупост.
P.S. Относно пиенето...това е практика във Виас, която не пречи на образованието. Не е пречела преди 40год. камоли днес. На който му пречи да не пие. Новобранците в долните курсове им личи като ги видиш как са скъсали семейните окови и са като невидели на пиене и живот. Ще ви мине спокойно. Виас лекува. Не е като липсващата ви казарма, ама....ста`а.
|
|
|
Последна редакция: 16/01/2010 20:49 от Jores.
|
|
|
|
Само алкохола може да пребори ВИАС!Затова пияндетата, това са колоните крепящи УАСГто
|
|
|
Последна редакция: 16/01/2010 22:43 от neno.
|
|
|
|
Kolkozabavno написа:
concrete написа:
Големи сте аграри всички бе. Какво е виновен той, че всички сте прекъснали. То с висене по форумите не се взимат изпити. Е, освен ако не търсите теми за микрослушалки...
Надценявал съм те.
Тоест?
|
|
|
|
|
|
|
Т.е: Сега, ако някой напише - "Какви са тея, които са завършили ССС, отрепки някакви, голяма работа и т.н.", с което оплюваа и теб, и ти възроптаеш и го наругаеш, а аз ти кажа "аграр, остави момчето, не ти е виновно то, че си завършил ССС", ще разбереш защо.
|
|
|
|
|
|
|
Аре бе, какво е това ССС - 6 години ще ми учат бетон и железа. Голямата философия, няма що!
|
|
|
|
|
Отг: За прекъсналите студенти 13 Години, 2 Месеци
|
|
concrete написа:
Eпа мести се в НБУ тогава като не ти отърва. Всеки са го шлякали, мен също. Но както е казал народът - трай бабо за хубост
Няма за кога вече, колега. Каквото било, било.
Аз не се изказвам строго против университета. Аз просто изказвам мнението, че генерализации от типа "еди коя си социално-студентска група са срам за университета и България", са абсурдни и несъстоятелни. Аз съм си изтраял, каквото и пред когото е трябвало, ще си изтрая и още..., но не и във форум, в който масовката "обитатели" няма никаква обща, дори социална култура. То и затова обичай е да се пише по два пъти, като вторият път е за обяснение по точки, като в условие на задача (защото свободния текст е голямо затруднение за иначе така образованите, начетени и примерни съдници-авторитети).
1. Кой за кого е срам е безсмислена теза, най-вече изказана от хора, които нямат никаква власт над каквото и да е в УАСГ.
2. Прекъсналите са си прекъснали, кой не е изпълнил задълженията си, кой не е бил достатъчно тарикат и т.н. - безброй много варианти, които няма как да бъдат сложени под общ знаменател, най-малкото от хора по точка 1
3. Дисциплината в УАСГ идва доста закъсняла и по доста фалшив начин, новите попълнения отговарят подобаващо обаче - поддържайки същото фалшиво ниво на заинтерсованост, а старите попълнения си очакват стария ред и правила и на никого не му пука за другия.
4. Всички ние си чешаме езиците и всеки дърпа чергата към себе си, считайки че той е измислил едиствената истина за всичко... типично по нашенски.
5. Докато студентите(прекъснали или редовни) умуват и водят безсмислени спорове, ръководството си гледа интереса и изобщо не му пука за мнението ни, по която и да е точка. Има ли бройка студенти - има, има ли пари от бюджета за нас - има. Проблем има ли - няма.
Загуба на време, както и този пост, както и всички останали в тази тема.
|
|
|
Последна редакция: 18/01/2010 11:07 от Mfo.
|
|
|
|
Kolkozabavno написа:
Т.е: Сега, ако някой напише - "Какви са тея, които са завършили ССС, отрепки някакви, голяма работа и т.н.", с което оплюваа и теб, и ти възроптаеш и го наругаеш, а аз ти кажа "аграр, остави момчето, не ти е виновно то, че си завършил ССС", ще разбереш защо. 
Нарекох "аграри", онези които се правят на големите "граждани" и пратиха момчето директно в Хасково. Иначе ми е все тая кой как ще се изказва за мен. Кой и каквото да каже ще си е въздух под налягане, след като се обсъжда непознат човек.
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|