|
За прекъсналите студенти (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: За прекъсналите студенти
|
|
За прекъсналите студенти 13 Години, 9 Месеци
|
|
Прекъсналите студенти имат ли право сега да се явяват на изпити тази сесия ? или има отделни дати за тях ?
|
|
|
|
|
Отг: За прекъсналите студенти 13 Години, 8 Месеци
|
|
Може, но само с молба и подпис от преподавателя , а ако имаш изпит по предмет който не излиза този семестър ще трябва да чакаш до септември да си го земеш , така ще прецакат сумати 5 - то курсници като мен с дипломните задания.
|
|
|
Последна редакция: 08/01/2010 20:40 от Elincetoti.
|
|
|
|
Прекъсналите не трябва да бъдат допускани изобщо. Те са срам за университета и България!
|
|
|
Последна редакция: 16/01/2010 18:01 от tigan.zvezdev.
|
|
|
|
tigan.zvezdev написа:
Прекъсналите не трябва да бъдат добускани изобщо. Те са срам за университета и България!
Ауууууу отивам да се срамувам
|
|
|
|
|
|
|
Elincetoti написа:
tigan.zvezdev написа:
Прекъсналите не трябва да бъдат добускани изобщо. Те са срам за университета и България!
Ауууу ние пък отиваме да ти съчувстваме за това, че ще си прецакаш дипломното задание (на най-вероятно вече готовата ти от няколко години и естествено чужда дипломна работа)
|
|
|
|
iJS3
Главен асистент
|
Отг:За прекъсналите студенти 13 Години, 8 Месеци
|
|
Мятайте камъни, праведници...
|
|
|
|
|
|
|
concrete написа:
Elincetoti написа:
tigan.zvezdev написа:
Ауууу ние пък отиваме да ти съчувстваме за това, че ще си прецакаш дипломното задание (на най-вероятно вече готовата ти от няколко години и естествено чужда дипломна работа)
И ти сега какво ....? Няма да се дипломираш скоро , а?
|
|
|
|
|
|
|
Elincetoti написа:
concrete написа:
Elincetoti написа:
tigan.zvezdev написа:
И ти сега какво ....? Няма да се дипломираш скоро , а? 
Аз съм се дипломирал вече, споко. Това, че пише ССС в профила ми се дължи само на липсата на опция при регистрация "бивш ССС"
|
|
|
|
|
|
|
Абу ху ху... всичко живо е изтрещяло. Аз спокойно мога да кажа не, че съм срам за университета, а че той е срам за мен.
Ако под "Университета" се разбираше ограничената бройка преподаватели и служители, които наистина знаят за какво са в него, и вършат съвестно работата си, както и имат прилично отношение към студентите си, можеше и да се засрамя от някои свои постъпки. Да ама не, "Универститета" е олицетворение на банда "феодални старци", към които се добавя банда "млади задръстеняци", така че наистина университета е срам за мен, а не обратното ха-ха-ха, смях в залата.
П.П ... или по-скоро, никой не трябва да го е срам от другия, щото всички сме един дол дренки, просто някои страдат от заблуди, които някога ще им преминат, или може би не, за което мен лично не ми пука... вече
|
|
|
|
|
|
|
Mfo написа:
Абу ху ху... всичко живо е изтрещяло. Аз спокойно мога да кажа не, че съм срам за университета, а че той е срам за мен.
Ако под "Университета" се разбираше ограничената бройка преподаватели и служители, които наистина знаят за какво са в него, и вършат съвестно работата си, както и имат прилично отношение към студентите си, можеше и да се засрамя от някои свои постъпки. Да ама не, "Универститета" е олицетворение на банда "феодални старци", към които се добавя банда "млади задръстеняци", така че наистина университета е срам за мен, а не обратното ха-ха-ха, смях в залата.
П.П ... или по-скоро, никой не трябва да го е срам от другия, щото всички сме един дол дренки, просто някои страдат от заблуди, които някога ще им преминат, или може би не, за което мен лично не ми пука... вече 
Eпа мести се в НБУ тогава като не ти отърва. Всеки са го шлякали, мен също. Но както е казал народът - трай бабо за хубост
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|