Dodo0 написа:
За Фитнеса,какви нормативи се покриват? 
Никакви, просто присъствие. По никой спорт нищо не покриваш, просто присъствие ти се иска и желание, по възможност
PMG написа:
питам за осми път
Има ЛИ отбор по футбол ?
segafredo написа:
няма отбор по футбол
spz написа:
чудно ми е къде се упражнява този футбол, като виас дори няма футболно игрище???
ако няма някаква промяна - зала "Христо Ботев" в студентски
Тц, тц...
отбор по футбол ИМА. Тренираха на Академик (малко зад Плиска).
В "Христо Ботев" се тренира
хандбал.
Баскетбол също се играеше миналата година в началото в Академик, но вече не се дават пари и се тренира в заличката в двора на Уни-то
Волейбол - отново в залата в двора.
Dobr3v написа:
Някакви турнири има ли в самия университет и отбори по какви спортове има ?
Има нещо като вътрешни първенства. По Баскетбол беше по факултети, а по тенис на маса си е индивидуално.
Отборите не ги знам всичките, но тези, които знам са:
Футбол, Футбол - жени, Плуване, Баскетбол, Волейбол, Хандбал, Ориентиране, Тенис, Ски. За Тенис на маса не съм сигурен. Имаше нещо като хвърляне на чук или гюле, но като видя човека ще дам точна информация.
j_u_jordanov написа:
А има ли отбор по джудо или самбо? 
НЕ
xtRael написа:
И за тенис на маса?
Тенис на маса - ИМА. Можеш да се запишеш, има 3 маси за тенис.
antoan40o0o написа:
Predvaritelno da kaja 4e izdarjah da pro4eta samo 10 stranici , taka 4e ako neshto se povtarqm da me izvinite.Vaprosyt mi e dali e vazmojno sled kato izbera dadeniq sport da hodq pove4e ot vednaj v sedmicata i drugiqt mi vapros e dali e vazmojno da hodq na pove4e ot 1 vidove sport ot bazite na UASG i dali se plashta dopalnitelno...I molq bez izlishni mneniq 4e nqma da imam vreme shtoto mn she u4a i shte piq
Можеш да ходиш на всичко, което си поискаш и колкото си пожелаеш. Стига да имаш време, естествено

Не е нужно нищо допълнително да заплащаш. Само дето, понякога има прекалено много хора и само тогава може да те върнат, понеже не си записан за съответния спорт.