Благодаря за бързите отговори, хора! Абе, честа практика ли е студентите да си пийват биричка с домакинката, колко страшна да ми изглежда за момента тя? А ако искам да си закача един рафт за книги на стената трябва ли предварително да говоря с нея за това?
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
ivaylo написа: Благодаря за бързите отговори, хора! Абе, честа практика ли е студентите да си пийват биричка с домакинката, колко страшна да ми изглежда за момента тя? А ако искам да си закача един рафт за книги на стената трябва ли предварително да говоря с нея за това?
Майтап няма, пере я съчмата здраво
ivaylo написа: g0g0 написа: ivaylo , сигурен съм , че говориш за 33 блок Домакинката ни е е*ахти образа
О, да! За нея става въпрос. Много дива! Някой може ли да ми каже името й, че не го запомних.
Женя
Аз като се настанявах ни предупреди, че ако види боклук пред стаята, ще влезе и ще ни го изсипе в леглата хаха.. много радва тая жена
mitko написа: iskam da pitam tova verno li e 4e s 2 izpita 6te ni izritat ot ob6tejitiqta?
На няколко пъти подробно е обяснявано в темата как се изчислява коефициента за класиране на общежитие, чети и сам ще можеш да си отговориш на въпроса.