|
Изпити по рисуване (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Изпити по рисуване
|
krisy
Шеф-катедра
|
Изпити по рисуване 16 Години, 2 Месеци
|
|
Здравейте! Тази година ще кандидатствам в УАСГ Архитектура и ми трябва малко информация за изпита. В справочника пише , че трябва да носим 12 цвята, които са изброени там с точни наименования. Някой може ли да ми каже дали те са задължителни или препорачителни. С други думи ,може ли някой ,който е ходил да ми каже дали някой чете етикетите на боите, дали е тревно зелено или оксидно?
|
|
|
|
xtRael
Главен асистент
|
Отг: Изпити по рисуване 16 Години, 2 Месеци
|
|
Едва ли ще минат да проверят 1000 кандидата (примерно) всеки какви бои си носи, аз дори ще си нося допълнителни, не само тея 12, да не говорим, че някой от тея 12 също няма да са същите
|
|
|
|
|
|
|
Зависи от квесторите, на мен не са ми правили проблеми и на много други хора също. Ако все пак решат да проверяват, извади си цветовете след това. Не съм чувала някой да е имал някога проблеми заради цветовете
|
|
|
|
krisy
Шеф-катедра
|
|
|
Мерси за отговорите!
|
|
|
|
|
|
|
hora dogodina i az iskam da kandidatstvam za arhitektura no kato gledam tezi zada4i po risuvane ne6to mi stava mnogo mutno ( ili sa mnogo lesni ili sa unikalno trudni ) kajete mi ne6to za treta zada4a deto ss kvadratite okrujnostite iii poleto
|
|
|
|
krisy
Шеф-катедра
|
|
|
Според мен тя е наи лесна. При нея прилага6 и твор4еско мислене. Прави6 композиция, в която присъстжат зададените фигури( квадратите и т.н.), целта е да полу4и6 център и баланс. Хубаво е да няма много големи пространства. След това оцветява6, за предпо4итане са по убити цветове, не прекалено ярки. об6то взето е това.
|
|
|
|
|
|
|
пак не разбрах но няма нищо тва си е мой проблем просто един път тряа да го видя в готов вид за да мога да го разбера с изобразителното като практика съм добре но като наука съм зле
|
|
|
|
|
|
|
тука са част от рисунките ми даа знам колите са невероятно прости
|
|
|
|
|
|
|
redknnapp написа:
тука са част от рисунките ми даа знам колите са невероятно прости
Бая трябва да поработиш...
|
|
|
|
krisy
Шеф-катедра
|
|
|
видях рисунките ти. На мен ми харесват горе долу, но те нямат по4ти ни6то об6то с изпитите в УАСГ. Там искат да видят дали владее6 основни правила за пропорции, светлосянка, перспецтива. Аз не съм рисувала преди, ходих една година на уроци по рисуване и каквото съм нау4ила е от там, затова ти препоръ4вам ако има6 време да изкара6 няколко урока. Ина4е мисля 4е има6 добър 6трих и усет за светлосянката, но все пак трябжа да поработи6 о6те.
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|