|
Строителни програми (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Строителни програми
|
|
Отг: Строителни програми 13 Години, 1 месец
|
|
тез братушки значи от пиле мляко си имат
|
|
|
|
|
Отг: Строителни програми 13 Години, 1 месец
|
|
Здравейте, колеги. Опитвам се да намеря читава инсталация на Sofistik. Търсих по торенти и други, но без успех. Ще съм благодарен, ако някой ме насочи.
|
|
|
|
|
Отг:Строителни програми 12 Години, 11 Месеци
|
|
Търся безуспешно досега някаква версия, било и то тестовата демо версия на PERI ELPOS. Стават и 3.4 и 4, и която и да е. Линковете от първия пост не работят. Ще съм благодарен, ако някой помогне.
Може и на имейла да пише - clapper@abv.bg
|
|
|
|
|
|
|
a nqkoi da znae s kakva programa moga da si napravq proekta po ZMF? blagodarq vi predvaritelno
|
|
|
|
|
|
|
irongate написа:
a nqkoi da znae s kakva programa moga da si napravq proekta po ZMF? blagodarq vi predvaritelno
ЗМФ-то си е изцяло на ръка.
|
|
|
|
|
|
|
Pile Buck за смятане на стени/анкерирани стени. "Муци" е
|
|
|
|
|
|
|
Kolkozabavno написа:
irongate написа:
ЗМФ-то си е изцяло на ръка.
Абе може да ползва DC-пакета в комп. лаборатория на "Геотехника"-та, но... съдейки по обстоятелствата, няма да се получи. А отделно, че катедрата вече провеждат едно или две упражнения, точно с DC-software. Вече е друг въпросът, дали проектът ще "се направи" с помощта на софтуера или ще стане по-зле.
П.П. Някога ми беше много странно, защо в УАСГ всичко трябва да се прави "на ръка", защо не се дава свобода откъм програмно осигуряване и т.н. Е вече знам - да дадеш мощни иснтрументи в ръцете на некадърници е по-лошият вариант, отколкото да не дадеш тази опция на малкото хора, които ще я ползват разумно.
|
|
|
Последна редакция: 17/12/2010 12:11 от Mfo.
|
|
Отг:Строителни програми 12 Години, 8 Месеци
|
|
AutoCAD 2012 click here to download !
|
|
|
|
|
Отг:Строителни програми 12 Години, 7 Месеци
|
|
Колеги, някой може ли да даде линк за Tower 5 4е тука ч намерих в elit-bg.com, ама няма сийд.Също тая версия тук дет е качена ми дава грешка нещо.Ако може и нчкои да ч прати ще сам мн благодарен.
|
|
|
|
|
Отг:Строителни програми 12 Години, 3 Месеци
|
|
Ако някои ми даде link с tower 6 на български (кракната) ще бъда много благодарен
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|