|
Изпит по ТЕП - доц .Тодоров (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Изпит по ТЕП - доц .Тодоров
|
|
Отг: Изпит по ТЕП - доц .Тодоров 16 Години, 3 Месеци
|
|
Дайте дати на Динев
|
|
|
|
|
|
|
A тоя Динев какъв е? Пуска ли лесно?
|
|
|
|
|
|
|
да пич е
|
|
|
|
|
|
|
Нека някой, който е ходил при Динев да каже как протичат изпитите при него!
|
|
|
|
|
|
|
При положение, че ще му е първи изпит, трудно ще ти каже някой който е ходил при него. По принцип е много голям пи4 и много пекан, обаче изисква знания. На контролните по МКЕ писа доста двойки, но пък на изпита може и по милостив да е .. (а дано). Днес го питах какво ще има на изпита и ми каза:
1. задачка за вход ( напрегнато състояни, посоки на напрежения) без изчисления, само теоертично.
2. реална задача
3. 2 въпроса теория
питах го само със задача може ли да се мине и ми каза следното: "Все пак е ТЕОРИЯ на еластичността и пластичността:
|
|
|
|
|
|
|
Добре, а по Устойчивост и Строителна динамика дали ще може при него да се явявам ?
|
|
|
|
|
Изпит по ТЕП - доц .Тодоров 16 Години, 3 Месеци
|
|
Аз доколкото знам тези задачи за вход са 5 или 6. Колегата каза само две - напрегнато състояние и посоки на напреженията. Някой знае ли другите какви са?
|
|
|
|
|
|
|
При Тодоров изпита протича много лесно.
за 10 мин ти дава да начертаеш едни схемички на напрегнатите състояние. ( може да ги направиш на царски предварително)
Идва и те проверява дали си обозначил всичко както си му е реда и тогава ти дава задача и два въпроса. Задачата е плоча или резервоар. Засега ми се е падал Резервоар по деформационен и плоча по силов метод.
Теорията се прави на царски и се прилага към задачата.
После в кабинета като види че всичко си написал по теорията започва да ти задава едни елементарни въпроси на които трудно се намира отговор.
Съществува опция за разсрочено взимане на изпита , например освобойдение от задача или теория. Аз лично останах само на задача , другото съм го минал. Но колкото повече си се освободил толкова повече иска всичко да е написано перфектно.
ХАЙДЕ КАЖЕТЕ за този ДИНЕВ, пуска ли да му се махаш от главата, същите тъпотии ли дава и може ли да се преписва или е същото гаднярче като Тодоров, защото ми омръзна да се занимавам с него.Имам и при него Динамика и Устойчивост и като почнат едни връщания за обърната диаграма или някое крива сметка и ай чао !!!
Иначе за Динамика и устойчивост изпитва Благов , но чак на есенната поправка! Кажете и за него освен че играе футбол, пуска ли си на изпитите?
|
|
|
|
|
Отг: Изпит по ТЕП - доц .Тодоров 16 Години
|
|
Здравейте, този път съм решила да се явя на ТЕП. Бихте ли ми казали какви са видовете и броя на задачите и окончателния брой и вид на т.н. "картинки".
Много ще съм ви благодарна за съдействието...
|
|
|
|
|
Отг: Изпит по ТЕП - доц .Тодоров 16 Години
|
|
Случайно ми попадна информация за изпита по Теория на еласточността...
Картинките са следните:
1.Нормални и тангенциални напрежения при пространствена задача.
2.Нормални и тангенциални напрежения по наклонени площадки.
3.Разрезни усилия в тънка еластична плоча.
4.Нормални и тангенциални в тънка еластична плоча.
5.Разрезни усилия и напрежения в цилиндричен резервоар.
Задачи:
1.Кръгла плоча.
2. Цилиндричен резервоар.
Една картинка.
Два въпроса.
Една задача.
|
|
|
|
|
| | |