|
Кажете по нещо за тея преподаватели... (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Кажете по нещо за тея преподаватели...
|
|
Отг: Кажете по нещо за тея преподаватели... 15 Години, 7 Месеци
|
|
acmilan написа:
Mon Cheri написа:
bat_bobi написа:
Никой ли няма инфо за физиката при Звезделин Пейков?
Теглиш си две теми; ако искаш едната може да я смениш - теглиш 2ри път и ако решиш взимаш новата, ако не - запазваш старата.
Преписва се очеизвадно, ако това те вълнува; на устната част той ти обяснява какво си написал на листовете и пише високи оценки, ако знаеш основни неща.
Мойто момиче не знам как е било при вас, но при нас супер много се заяждаше, не даваше да се преписва и те пита за всеки детайл от написаното ти. С 2 думи не писа нито 5, нито 6. Явно времената се менят. Така че който е при Звездито да не се надява на милост. Всичките минавате под гилотината!
Сори, душко, не водя випуските на отчет - при нас беше ОК.
|
|
|
|
|
|
|
хахахха абе Боби не помниш ли при нас по ЛААГ как беше, вярно адски държи на теория, аз писах 3, 4 листа. Тъкмо свърша с едната и той ми дава още. Ама ако нямаш стабилни точки на задачи няма да хванеш висока оценка. Така че дърпайте на задачи.
|
|
|
|
|
|
|
Ronyto написа:
хахахха абе Боби не помниш ли при нас по ЛААГ как беше, вярно адски държи на теория, аз писах 3, 4 листа. Тъкмо свърша с едната и той ми дава още. Ама ако нямаш стабилни точки на задачи няма да хванеш висока оценка. Така че дърпайте на задачи.
Помня Рони. Държи на теорията много но и без точки няма да се получи работата. Дори и 20 т да имаш без теория няма да стане. Както и ако имаш 8т, там пък ще има 3-4 допълнителни въпроса, за да минеш човек. Така че колеги които сте при проф.Гичев учете си теорията.
|
|
|
|
|
|
|
oo shit
|
|
|
|
|
|
|
filipov87 написа:
filipov87 написа:
значи аз да ви питам какво ви е мнението и как протичат изпитите при : Петров ( строителни изолаций), Ягода Тодорова (пътно строителство), ВИК (Кукурин) и строителна статика ( Байчев) ?
на какво да се набляга и някакви хитринки има ли?
никой?
нищо?
Такаааа... да ти помогнем малко... Петров - готин пич, иска да знаеш ама и да не знаеш няма да те скъса.
Ягода - кво да говоря за нея... бабе/... ще те пусне дори и малко да напишеш ама смислено 4-ката си я вързал/
кукурин - много просто пърче /нищо че е станал един от най младите доценти/ - За Господ 6 за Кукурин 5 другите да се оправят, ама пак минаваш/
Байчев - един от най яките преподаватели в уни-то ... така че спокс... - "и сега колеги един елемент с много малък Е-модул...вероятно Кренвирш"...кво да кажа повече
|
|
|
|
|
|
|
колега, мерси за инфото.
а да те питам пътното как протича, щото ни сме първата група с изпит при тодорова за тая година. може ли да се преписва, щото ми казаха, че сядала на първия чин и си четяла нещо на изпита. и изпитва ли те устно или само проверява написаното и пише оценка ?
благодаря предварително
|
|
|
|
|
|
|
Нике, вчера при Байчев са минали само 6 човека. Късал е главно на теория.
|
|
|
|
|
|
|
Не, на теория върна около 9-10 и още 9-10 на силов (почти всички се отказаха) и 5 минаха
|
|
|
|
|
|
|
Kolkozabavno написа:
Не, на теория върна около 9-10 и още 9-10 на силов (почти всички се отказаха) и 5 минаха
а ти от кои си?
|
|
|
|
|
|
|
митак, мисля, че ивие искарахте МЕГА бонуса с преподавателите тая година и особенно със статиката
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|