|
Кажете по нещо за тея преподаватели... (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Кажете по нещо за тея преподаватели...
|
|
Отг: Кажете по нещо за тея преподаватели... 15 Години, 8 Месеци
|
|
filipov87 написа:
значи аз да ви питам какво ви е мнението и как протичат изпитите при : Петров ( строителни изолаций), Ягода Тодорова (пътно строителство), ВИК (Кукурин) и строителна статика ( Байчев) ?
на какво да се набляга и някакви хитринки има ли?
никой?
нищо?
|
|
|
|
|
Отг: Кажете по нещо за тея преподаватели... 15 Години, 7 Месеци
|
|
Mon Cheri написа:
bat_bobi написа:
Никой ли няма инфо за физиката при Звезделин Пейков?
Теглиш си две теми; ако искаш едната може да я смениш - теглиш 2ри път и ако решиш взимаш новата, ако не - запазваш старата.
Преписва се очеизвадно, ако това те вълнува; на устната част той ти обяснява какво си написал на листовете и пише високи оценки, ако знаеш основни неща.
Мойто момиче не знам как е било при вас, но при нас супер много се заяждаше, не даваше да се преписва и те пита за всеки детайл от написаното ти. С 2 думи не писа нито 5, нито 6. Явно времената се менят. Така че който е при Звездито да не се надява на милост. Всичките минавате под гилотината!
|
|
|
|
|
|
|
менят се ами с това масово неучене няма как да не се менят времената
|
|
|
uacg.forumup.com
|
|
|
|
acmilan написа:
Mon Cheri написа:
bat_bobi написа:
Никой ли няма инфо за физиката при Звезделин Пейков?
Теглиш си две теми; ако искаш едната може да я смениш - теглиш 2ри път и ако решиш взимаш новата, ако не - запазваш старата.
Преписва се очеизвадно, ако това те вълнува; на устната част той ти обяснява какво си написал на листовете и пише високи оценки, ако знаеш основни неща.
Мойто момиче не знам как е било при вас, но при нас супер много се заяждаше, не даваше да се преписва и те пита за всеки детайл от написаното ти. С 2 думи не писа нито 5, нито 6. Явно времената се менят. Така че който е при Звездито да не се надява на милост. Всичките минавате под гилотината!
Същото беше и при нас. Но пък почти не скъса никой.
|
|
|
|
Motko
Асистент
|
|
|
А някой да има отговор за на Брънзалов физиката?
Положението вече ми е адски напечено...
|
|
|
|
|
|
|
бат боби колко ти писа на тебе? аз измъкнах тромпет
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acmilan написа:
Над мен се смили - 4.
|
|
|
|
|
|
|
Колеги, някакво инфо за приложната математика при Гичев, как стои положението знаете ли? Лесно/трудно ли се минават задачите, държи ли на теория, може ли да се шмекерува нещо интересно по въпроса?
|
|
|
|
|
|
|
spz написа:
Колеги, някакво инфо за приложната математика при Гичев, как стои положението знаете ли? Лесно/трудно ли се минават задачите, държи ли на теория, може ли да се шмекерува нещо интересно по въпроса?
Принципно проф.Гичев е човек който много държи на теория. Той ни водеше ЛААГ и без теория няма взимане на математика.
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|