Нещо за:
1. Деянов по инж. геодезия
2. М. Матеев по АИТ
3. Анета Еленкова по ОТПС
4. Соня Димитрова по химия
5. Г. Тачев лекции по анализ 2 и Хамамджиев по упражнения
6. Павлов по механика
Мога да ти кажа само за Матеев и Димитрова
Матеев се прави на супер интересен целия семестър, често отсъства, обича да унижава студентите. Но накрая на изпита при нас каза, който иска 3ка да си даде книжката. Понеже ми е преподавал и по ПИИС, тогава не беше точно така, но като цяло най-лошото, което се случва при него е да те върне няколко пъти за изпитване, ако не си от късметлийските групи. Всички минават до края на сесията. Иначе през семестъра ще ви даде да правите една презентация върху аутокад или бази данни. А, май имаше и тест, на който лесно се преписва, стига да има от къде.
Соня Димитрова... Правят се два теста при нея. Първия е върху общата химия, а втория е за по-специализирана, свързана със строителството. При нас бяха 20 теми конспект, Първия тест съдържа въпроси от първите 10 теми, втория - от вторите 10. Като цяло, изключително малка част от нещата, които тя дава като материали се съдържат в тези тестове или поне съм останала с такова впечатление. Ако не се лъжа бяха от по 20 въпроса. Тя на нас ни каза, че има много затворени въпроси, ама не беше особено така. Има и доста текстове за попълване на термини, но си е въпрос на късмет. Имаше шанс да се преписва май.
А и видях, че си при малкия Хамамджиев на упражнения. Много добре обяснява според мен
Ако си ходиш редовно и слушаш, едва ли ще са ти проблем задачите. На изпита до колкото помня даде малко кофти задачи, но пък не е задължително и той да ги дава де. А и на изпита, ако го попиташ като човек може много да ти помогне