Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Кажете по нещо за тея преподаватели...
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1...41424344454647...51
Тема: Кажете по нещо за тея преподаватели...
enter shikari
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг:Кажете по нещо за тея преподаватели... 12 Години, 9 Месеци Карма: 7
"Дървени конструкции - гл.ас.д-р инж.Д.Бояджиева"
Много добър преподавател: обяснява хубаво и се държи много добре със студентите. Вярно е , че може да те връща ако имаш грешки, но никога не се заяжда, накрая на защитата може да те пита супер сложни работи, но винаги гледа да ти даде от себе си, много позитивен човек

Последна редакция: 21/02/2012 16:42 от enter shikari.
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
bilgariq
Асистент
graphgraph
Отг:Кажете по нещо за тея преподаватели... 12 Години, 9 Месеци Карма: 0
Нещо за:
1. Деянов по инж. геодезия
2. М. Матеев по АИТ
3. Анета Еленкова по ОТПС
4. Соня Димитрова по химия
5. Г. Тачев лекции по анализ 2 и Хамамджиев по упражнения
6. Павлов по механика

foaming
Асистент
graphgraph
Нещо за:
2. М. Матеев по АИТ
6. Павлов по механика

Мога да ти кажа само за Матеев и Димитрова
Матеев се прави на супер интересен целия семестър, често отсъства, обича да унижава студентите. Но накрая на изпита при нас каза, който иска 3ка да си даде книжката. Понеже ми е преподавал и по ПИИС, тогава не беше точно така, но като цяло най-лошото, което се случва при него е да те върне няколко пъти за изпитване, ако не си от късметлийските групи. Всички минават до края на сесията. Иначе през семестъра ще ви даде да правите една презентация върху аутокад или бази данни. А, май имаше и тест, на който лесно се преписва, стига да има от къде.
Соня Димитрова... Правят се два теста при нея. Първия е върху общата химия, а втория е за по-специализирана, свързана със строителството. При нас бяха 20 теми конспект, Първия тест съдържа въпроси от първите 10 теми, втория - от вторите 10. Като цяло, изключително малка част от нещата, които тя дава като материали се съдържат в тези тестове или поне съм останала с такова впечатление. Ако не се лъжа бяха от по 20 въпроса. Тя на нас ни каза, че има много затворени въпроси, ама не беше особено така. Има и доста текстове за попълване на термини, но си е въпрос на късмет. Имаше шанс да се преписва май.

А и видях, че си при малкия Хамамджиев на упражнения. Много добре обяснява според мен Ако си ходиш редовно и слушаш, едва ли ще са ти проблем задачите. На изпита до колкото помня даде малко кофти задачи, но пък не е задължително и той да ги дава де. А и на изпита, ако го попиташ като човек може много да ти помогне

Последна редакция: 22/02/2012 16:02 от foaming.
maigadi
Асистент
graphgraph
Отг:Кажете по нещо за тея преподаватели... 12 Години, 9 Месеци Карма: 1
За доц. Дамянов е важното да не отсъстваш и да пазиш тишина. Освен това гледай да си в списъка, защото ако те зачеркне, ти не съществуваш Много е готин и има какво да научиш от него

bradata
Асистент
graphgraph
Отг:Кажете по нещо за тея преподаватели... 12 Години, 9 Месеци Карма: 2
транспортно написа:
Нещо за Иван Калчев (хидравлика и хидрология) ?

Ако е както едно време - не му изпускай лекция, защото проверява на почти всяка по списъка от първата лекция. За нищо не му заспивай на лекцията - после те помни доживот... А изпита не помня - лесно минах - с един ден четене, то и нещата не бяха кой знае колко трудни...
Готин е ))

bilgariq
Асистент
graphgraph
Благодаря за отговорите

yorkaev
Главен асистент
graphgraph
Отг:Кажете по нещо за тея преподаватели... 12 Години, 9 Месеци Карма: 4
bilgariq написа:
Нещо за:
2. М. Матеев по АИТ
6. Павлов по механика

Моята информация е от преди 2-3 годинки, но все пак може да има нещо полезно. За Еленкова по ОТПС си спомням, че разправяше интересни неща на упражнения и задачките, които решавахме не бяха трудни, особено ако човек слуша когато се коментират в час. След това за изпита се паднаха много подобни задачи и тези които не бяха лапали мухи в часовете нямахе проблеми и си ги решиха. Спомням си дори, че имаше разни които си викнаха хора от УНСС да им правят изпита и им мина номера, но според мене не си заслужава чак толкова зор за нещо което лесно се схваща.

За Тачев си спомням, че лекциите му бяха кофти и аз лично нищо не разбирах от тях, просто много объркано ги преподаваше... Иначе е много свестен, на изпита минах само със задачите и дори ги бях решил някъде до половината, теория изобщо не се и напъвах да уча хаха и той ми писа 3. Сега не знам как е, ама май доста са се промени нещата за изпита. На лекции тряя да има някаква група да ходи там за пълнеж иначе той почва да се дразни и може да ви измисли някаква санкция.

Това е което знам в общи линии, успех в начинанията с унито

sisito
Доцент
graphgraph
Отг:Кажете по нещо за тея преподаватели... 12 Години, 8 Месеци Карма: 5
Някой може ли да ми каже нещо за изпита по ЗМФ при доцент Б. Киров? Как минава изпита и лесно ли пуска?

DARGON
Асистент
graphgraph
Отг:Кажете по нещо за тея преподаватели... 12 Години, 6 Месеци Карма: 0
Здравейте ! Искам да ви попитам за Милков по строителни материали някой знае ли как протича изпита и трудно ли е да се вземе ( не държа на висока оценка) също така ме интересува и конкретно при "освободилите се" от писмена част нещата как стоят много ли разпитва (до колкото съм чувал по целия конспект) и изпада ли големи подробности. Къса ли тези които уж са освободени и кой вариант би бил по-лесен да се явя с останалите на писмена част със задачи или да отида на "събеседване"-то Благодаря предварително.

Също искам да попитам и за Я. Михов по съпромат наистина ли е толкова тежко колкото всеки казва по слухове имам чувството ,че няма смисъл изобщо да се явявам а направо да си ходя вкъщи както се казва...

tanq4474
Декан
graphgraph
Отг:Кажете по нещо за тея преподаватели... 12 Години, 6 Месеци Карма: 29
За Милков мога да ти кажа как протича "събеседването". Големия плюс е, че няма задача и че всичко приключва бързо. Иначе се влиза на групи от по 4-5 човека (не помня вече колко) и започва по ред да задава въпроси. Трябва да си покрил целия материал, защото задава от всеки раздел поне по един въпрос на всеки. Ако някой не си отговори на въпроса, го задава на следващия човек. Не знам дали е късал някой, но пише най-разнообразни оценки и е доста строг в оценяването (например за отличен трябва да знаеш всички числа).

Отиди най-отгореСтраница: 1...41424344454647...51
Модератори: vassil, segafredo, dark_half