|
Кажете по нещо за тея преподаватели... (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Кажете по нещо за тея преподаватели...
|
|
Отг: Кажете по нещо за тея преподаватели... 16 Години, 7 Месеци
|
|
Аз съм първи курс ССС и повечето изпити ми минаха, обаче ми остава Анализ 1 при Стефанов. Чувам че там работата изобщо не е розова, затова ако може да споделите как минава при него изпита, има ли нещо от което може да се възползва човек и с цената на какво пише 3. Благодаря ви предварително за информация!
|
|
|
|
|
|
|
И аз бях чувала за Стефанов лоши работи... Взех си анализ I от 1вия път. Изпитът мина леко, много спокоен човек; бяха ми казали, че държи много на доказателствата на теоремите - не ми иска нито едно (все пак имай предвид да ги попрегледаш).
|
|
|
|
|
Отг: Кажете по нещо за тея преподаватели.. 16 Години, 7 Месеци
|
|
ruranis _POST_WROTE:
abe hamata e nai golemiat 6emet v taja katedra ne se pla6i ot nego
ako si re6i6 zada4kite 6te mine6
Днеска си минах задачите и ме скъса на теорията. Бях писал 5 листа и каза че не е достъчбо. Писа ми и 2-ка у книжката
|
|
|
|
cheri
Асистент
|
|
|
Хамъра е супер идиот! Виж,ако му занесеш бутилка\и ракия ще те пусне на 100%
Макар че една нова риза и дънки няма да му се отразят зле
|
|
|
|
|
Отг: Кажете по нещо за тея преподаватели... 16 Години, 5 Месеци
|
|
пич много си преписвал 5 листа то на нищо не прилича !
държи си на теорийката особено на първа дата
а това за домашните яко ви е наплашил хахахах !
представям си как някой отива на изпита и вика ама господине аз тука съм си сметнал Домашното ако може да го проверите
|
|
|
|
|
Отг: Кажете по нещо за тея преподаватели... 16 Години, 1 месец
|
|
Исках да ви попитам някой дали знае нещо за Александрина Цветкова ?
|
|
|
|
|
Отг: Кажете по нещо за тея преподаватели... 15 Години, 10 Месеци
|
|
Хаманджиев не е толкова лош...просто на задачите има навика да пропуска някои решени задачи ей така заради него ми липсваха едни 8 точки на изпита...ама почти всеки, който е отишъл да си оспорва точките е получил достатъчно да мине..поне при нас на Анализ 1 си беше точно така..
|
|
|
|
|
|
|
malkoto_cvete_* написа:
Хаманджиев не е толкова лош...просто на задачите има навика да пропуска някои решени задачи ей така заради него ми липсваха едни 8 точки на изпита...ама почти всеки, който е отишъл да си оспорва точките е получил достатъчно да мине..поне при нас на Анализ 1 си беше точно така..
Тук съм съгласен с колежката. Ако не си писал четливо се получава следното, той не може да ти разчете, а не ти ли разчете въобще не я гледа задачата и съответно 0т., дори и да е вярно решена.
|
|
|
|
|
|
|
Хамата е пич ма вие още не го осъзнавате, защото не знаете още с колко такива, само че обратното на пич ще се сблъскате докато завършите ВИАС
И мен ме е мъчил, и въпреки това го уважавам много повече от други, мислещи се за голямата работа преподаватели. А така като ви слушам май не се е променил изобщо от 5 години насам, щом казвате, че му трябват една нова риза и едни нови дънки. Тогава беше същата гледка... лощото е че пиенето не прощава на никой...
|
|
|
|
|
|
|
user_off написа:
Хамата е пич ма вие още не го осъзнавате, защото не знаете още с колко такива, само че обратното на пич ще се сблъскате докато завършите ВИАС
И мен ме е мъчил, и въпреки това го уважавам много повече от други, мислещи се за голямата работа преподаватели. А така като ви слушам май не се е променил изобщо от 5 години насам, щом казвате, че му трябват една нова риза и едни нови дънки. Тогава беше същата гледка... лощото е че пиенето не прощава на никой...
Аз от катедра "Математика" най-много уважавам Владо тройката. Е тоя вече е голяма скица.
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|