Колеги я кажете как протича изпита при доц.Пламен Чобанов? Някой казват че на изпит при него работата е много напечена, не толкова весело както на лекции?
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Няма спор по въпроса, че е пич.
Но колегите казват че на изпит при него било по-сериозно. Изисквал повече от това което е дал на лекции, разни такива. Има ли нещо такова?
п.с. А по отношение на изпитването, как минава при него?
Ми ние по принцип бяхме при Милков, ама по някаква случайност дойде и Чобанов и Милков каза който иска при него да ходи да го изпитва да стане по-бързо. Доста разпитва ама повечето са лесни неща дето пита и никой не скъса. И като не можеш да му отговориш ти помага и те насочва. Ама не знам, може би щото не ни е преподавал, за това и да не изискваше много.
dawe написа: Ми ние по принцип бяхме при Милков, ама по някаква случайност дойде и Чобанов и Милков каза който иска при него да ходи да го изпитва да стане по-бързо. Доста разпитва ама повечето са лесни неща дето пита и никой не скъса. И като не можеш да му отговориш ти помага и те насочва. Ама не знам, може би щото не ни е преподавал, за това и да не изискваше много.
Както той казва "всичко е според зависи" . Зависи кво ти се падне като въпрос и т.н. А иначе химични работи пита ли, смисъл формули и разни подобни, или пита по-скоро неща от обща култура, които не е нужно да си завършил ВИАС за да ги знаеш?
Не пита за формули. Основните въпроси които задава са:
Каква е разликата между топлоизолационни и звукоизолационни материали?
Работна диаграма на стоманата
Леки бетони
Какво означава класа на якост на бетона
Зърнометричен състав на пясъка
1 и 2 курсова от 2 семестър
и вече разни лесни въпросчета от рода на "с какви пробни тела се тества якост на натиск при бетона" и т.н.
dawe написа: Не пита за формули. Основните въпроси които задава са:
Каква е разликата между топлоизолационни и звукоизолационни материали?
Работна диаграма на стоманата
Леки бетони
Какво означава класа на якост на бетона
Зърнометричен състав на пясъка
1 и 2 курсова от 2 семестър
и вече разни лесни въпросчета от рода на "с какви пробни тела се тества якост на натиск при бетона" и т.н.
Е това е добре. Щото по думите на колеги много неща искал които не ги бил дал. А това което ти казваш е доста добре. Щом по-леки неща пита.
mireto_89 написа: От две седмици съм в УАСГ, но без капка съмнение мога да кажа доц. Раденкова - химия в строителството. Тая ни заключи в стаята, за да не могат да влязат закъснелите. И това е на първата ни лекция при нея, не знам по-нататък как ще е...
Тая е свирепа