|
Най-гадния преподавател (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Най-гадния преподавател
|
Motko
Асистент
|
Отг: Най-гадния преподавател 15 Години, 9 Месеци
|
|
доц. К. Брънзалов...
Нищо не може да обяснява, а май и не иска...
|
|
|
|
|
Отг: Най-гадния преподавател 15 Години, 8 Месеци
|
|
Раденкова. Бъдещите студенти в УАСГ трябва да се радват, че и е последна година ама офертата цербер за цербер си седи ...
|
|
|
|
|
Отг: Най-гадния преподавател 15 Години, 8 Месеци
|
|
Аз съм за Дойчева!
|
|
|
|
HaCko
Асистент
|
Отг: Най-гадния преподавател 15 Години, 7 Месеци
|
|
Значи по-лесно е да се изброят добрите преподаватели ,но и аз ще отбележа няколко от лошите:
(говоря за тези които преподават на спец.Геодезия)
1.Николов - пълен малоумник.Има знания (само по Геодезия),но за да ти каже нещо трябва да му вадиш думите от гъза,да го хванеш в настроение и да има желание...
Преподава по един куп дисциплини ,от които понятие има само от Геодезия,но самочувствието му удря тавана... Абе за него мога да говоря с дни ама за сега толкова.Който иска повече ==> ЛС :D
2.Павлов-този е пълен темерут
Има и още ,но сега нещо не се сещам ..
|
|
|
|
|
Отг: Най-гадния преподавател 15 Години, 7 Месеци
|
|
te sa tolkova mnogo ...
|
|
|
|
|
Отг: Най-гадния преподавател 15 Години, 4 Месеци
|
|
Пачев
|
|
|
|
|
|
|
Лазаров по Механика(1) , всъщност не е от УАСГ, така и не разбрахме от къде идва(чу се ТУ, чу се и "Тодор Каблешков")...заверих в последният момент, късмет, който не всички колеги имаха. Все пак който си е редовен и не го мързи няма да има проблеми при когото и да е, а специално механиката е по-лесно да се завери в катедрата отколкото при въпросният Лазаров.
|
|
|
|
|
|
|
хАХАХх.... Ае Наско каде забрави лицето с инициали И.Р.
|
|
|
|
|
|
|
на Павлов какво му е за мен е най кадърния преподавател във ВИАС като го питаш нещо обяснява , пък и е най младия ДОЦ във факултета сиг . верно има си кусури ама кой няма
|
|
|
|
|
|
|
Ааа, Павлов и аз го уважавам много - първо е пич и второ е най-големия фен на Ливърпул сред преподавателите!
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|