Ами търся развити въпросите от конспекта по ТСО при Тодоров, защото ми писна за пореден път да си говорим с него 2h общи приказки за БСП, за комунизма,за 9-ти септемви,кои били маскари и кои не...Теми на които неможе да ме пипне говедото шото дедото е върл БСП-ар,бивш служител в някогашното Булгарплод,участия в ТКСЦ-та меесата и тем подобни, и от малук им слушам историите.

За 2 път се явявам,запомнило ме е говедото.През семестъра на няколко пъти му се изрепчих точно е по тия въпроси, а и аз толкова и съм влизал де, деба тая бира,деба.... и ся не ще да пуща.
Всеки път разговора приключва така" ами колега хубаво си поговорихме с вас,ама по темите нищо незнаете

Вземете ги от ваши колеги,дори само ги прочетете и елате да се изпитаме.Така само на лаф моабед от обща култура няма да стане" Е, кво иска тоя не мога да разбера

на сичките му въпроси отговорих, сигурно верно не е както той ги е дал "мо та мо" или както е там,ама си му разсъждавах и си се защитих след това, и си спорихме бая с него и накрая нищо
Help,че моите колеги вече забраиха за тоя изпит а аз ощего влача деба......