|
Химия при доц.Димитрова. (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Химия при доц.Димитрова.
|
|
Отг: Химия при доц.Димитрова. 15 Години, 3 Месеци
|
|
Ами колеги незнам, аз имах да взимам химия при Раденкова, но тя се пенсионира. Отидох при тази и беше супер точна. Даже 4 ми писа, ама и аз бях поучил. И да знаете, че повечето от колегите дето ви плашат тоя или ния много гадни, в 80% хората просто си изискват, а има някакви там лигльовци дето ходят неподготвени и после се оплакват. Примерно за доц. Михов по Съпромат. Така, че учете и няма да имате проблеми!
|
|
|
|
|
Отг: Химия при доц.Димитрова. 14 Години, 11 Месеци
|
|
Някой случайно да знае при Димитрова дали ще има скоро дата...да кажем в рамките на тази година
|
|
|
|
|
|
|
malkoto_cvete_* написа:
Някой случайно да знае при Димитрова дали ще има скоро дата...да кажем в рамките на тази година
Значи трудно е да се каже, трябва да наминаваш покрай кабинета й да видиш има ли изнесена дата или не. Обикновено там тя си изнася на лист и пише еди кога си, еди що си...
|
|
|
|
|
|
|
А пък най-добре е да влезеш и да я питаш лично. Мене лично ме изпита вътре в кабинета сам.
|
|
|
|
|
|
|
TheMarine написа:
А пък най-добре е да влезеш и да я питаш лично. Мене лично ме изпита вътре в кабинета сам.
И аз съм ходил вътре при нея сам и ме е връщала. Няколко пъти съм ходил и последния път ми каза "колега поназнайвате", и аз си излязох.
|
|
|
|
|
|
|
Не я знам тая Димитрова ... нова звезда ще е ... Аз при Раденкова я мъчих химията. Споко взима се ...има 7-8 основни въпорса, на които много държат.
|
|
|
|
|
|
|
Аз отидох за тройка, защото нали принципно не може да се запише 4ти курс с химия. И остана мн доволна обаче, но ми каза, че затова, че съм чакал 2 години да отида повече от 4 не може да ми пише. По точна ми се стори от Раденкова.
|
|
|
|
|
|
|
Е нека ... а коя група си ?
|
|
|
|
|
|
|
Ей, продължавам да се убеждавам, че в това тъпо даскало нищо не се променя. И преди 5 години си беше така, и сега е същата работа. Преподавателите са си същите, освен тия де то се пенсионираха, мъчат по същия начин, сигурно и лекцийте където водят се им още на ония смачкани до безобразие листета ... баси простотията ... безумието е пълно ... хахаха
... за това не вървиме на никъде. Трябва да измрат всики със застаряло мислене там и тогава може да се оправят нещата и да започне да има образование като хората. Иначе тия никога няма да проумеят, че с връщане по 2,3,5 пъти, писане на субективни оценки по настроение, постоянно плашене и т.н. методи от каменната ера, не се постига нищо друго освен озлобяването на студентите към преподавателите...
|
|
|
|
|
|
|
аз е взех с добрия стар вариант..седнах до колега дет се беше спукал от учене ...и беше пекан ... 3ка ...добре че поне тва ми се махна от главата
п.п. иначе е добре да изнамериш от некъде тестовете и така доста колеги успяха да се освободят още на контролните
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|