|
Катедра Математика (finger) (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Катедра Математика (finger)
|
|
Катедра Математика (finger) 15 Години, 11 Месеци
|
|
Днес отивам да ме запишат в протокола за изпита през ноември и впоследсвие научавам че това е последната дата за тази година (2008).. като съм останал с убеждения че има и дата пред декември, но явно господата математици не обичат да са мн точни за разлика от предмета си. Странно защо всички катедри т.е. голяма част обявяват предварително дати си в началото на семестъра за цялата година, та дори да има 1 дата за нея знаеш с месеци преди това.....така че ако метематиците не искат да има дата през семестъра просто да не дават, а не всичко да става някак си тихомълком..може да и не съм прав но смятам че е нужно всичко да се изяснявам в началото..все пак или има дати или няма трябва да се реши...поне от новата година знаеш няма да имаш мн шансове и ше си стягаш г***...
|
|
|
|
|
Отг: Катедра Математика (finger) 15 Години, 11 Месеци
|
|
Това, за да вземат каквото и да било решение, нали знаеш, че трябва да са трезви, което си е предизвикателство за тях.
|
|
|
|
|
|
|
всички изпитни дати са по заповед на ректора, която е изложена на втория етаж на таблото на учебен отдел кактои в студентски съвет. Всяко неспазване на която и да е заповед на ректора подлежи на наказание и е нарушение по същество. Ако ректора е рапзоредил дата за декември от катедра математика са длъжни да изпълнят заповедта.
|
|
|
|
|
|
|
Да ви питам, изпита утре в 8 или в 9 започва? Щото тука пише в 8 а в катедрата са го обявили за 9?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexander_texas написа:
teq protokoli za izpitite zadaljitelni li sa, ako nqmam 6te me pusnat li na izpita
еми зависи от преподавателя, някои пускат, някои не. мене лично са ме връщали заради протокол. моя е съвет е да му кажеш, че веднага след изпита, ще отидеш до канцеларията за протокол, ама то ако е в събота няма да стане ... еми можеш да му кажеш, че през седмицата ще отидеш с протокол да ти нанесе оценката ...
|
|
|
|
|
|
|
е сега ще видин кво ще става за дек.
|
|
|
|
|
|
|
е как няма да има дати ве, тия са най-големите отрепки значи, то бива бива да не ти се работи, но чак пък толкоз...
|
|
|
|
|
|
|
няма да коментирам повече щото става некъф тотален хаус от информация... за повече инфо кат. МАТЕМАТИКА
|
|
|
|
|
|
|
Дати няма да има през декември. Това ми го каза лично Владо Тодоров
|
|
|