|
Най-готин преподавател! (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Най-готин преподавател!
|
|
Отг: Най-готин преподавател! 15 Години, 8 Месеци
|
|
"Трудните неща са хубави... за това не харесвам архитектурата"
Qvno si mnogo nazad s materiala,6tom si misli6,4e arhitekturata e lesno ne6to!Az sum u4ila injenerna specialnost vuv Vias i znam kakvo e!Arhitekturata te vle4e,izpitite ti sa interesni i se obogatqva6 izklju4itelno mnogo...qvno sme vi kolqm kompleks ne6to-koeto e JALKO,naistina.Da ne ocenqva6 truda na ostanalite naistina govori zle za 4oveka!6tom si misli6,4e e mn lesno-da si zavur6il arhitektura i posle si u4i ne6to trudno...ili moje bi ne sa te prieli,zatova govori6 taka!?!
|
|
|
|
|
Отг: Най-готин преподавател! 15 Години, 8 Месеци
|
|
Ne si mislete,4e napisanoto ot men e za vsi4ki injeneri-samo za tezi,koito si mislqt,4e tova koeto u4at te e nai-slojnoto ne6to na sveta!I tezi,koito podcenqvat truda,koito polagat ostanalite!
|
|
|
|
HaCko
Асистент
|
Отг: Най-готин преподавател! 15 Години, 6 Месеци
|
|
m_novakov написа:
доц. Костадин Костадинов е пич от класа. Всички или поне повечето от ГФ-то го обожават. Малко е изкукал от годините, но освен, че е гений, е добра душа. Вижда се стремеж у него да те научи на нещо, а не да отбие номера като повечето!!!!
Така че с две ръце и три крака гласувам за дядо ви Коста!!!
И аз давам един глас за него!!!
Най-големия просто
|
|
|
|
|
Отг: Най-готин преподавател! 15 Години, 2 Месеци
|
|
bat_bobi написа:
BIZNESMENA написа:
за мене владо тройката е най големият играч
И аз така мисля. Владо е голяма работа.
още от подготвителния курс по математика ми е любим ..
|
|
|
|
|
Отг: Най-готин преподавател! 14 Години, 9 Месеци
|
|
арх. Димитър Тодоров
|
|
|
Последна редакция: 06/01/2010 20:03 от Luftwaffe.
|
|
Отг:Най-готин преподавател! 14 Години, 9 Месеци
|
|
4obanov e nai-gotiniq
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Номинирам Пешо Бетона
|
|
|
|
|
|
|
ima gotini prepodavateli vav Vias, no horata s dobro sarce naistina sa
Mladenski (sapromat) i Chobanov (stroitelni,,,) pone tova sa horata do sega koito sam sre6nala i nai mn da mi haresat
|
|
|
|
|
|
|
Аз лично не мога да разбера какво толкова не харесват хората у гл. ас. ВАЛЕНТИН Чобанов от катедра "Строителна механика". По цели три предмета заверявах при него и съм с отлични впечатления. Ако има човек интелигентността и дързостта да отговори на хумора му, най-малкото ще преминат часовете и корекциите при него доста забавно Просто не се засягайте и разстройвате, когато не му хареса как сте си написали курсовата задача. А и бонусите са, че можеш от 7 курсови да започнеш да му ги показваш след 15 декември и без да си правил контролно да получиш минимум 4= като оценка в края на семестъра
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|