|
Най-готин преподавател! (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Най-готин преподавател!
|
|
Отг: Най-готин преподавател! 16 Години, 2 Месеци
|
|
Zasada написа:
май даже много лично има тук!
що не вземеш да пуснеш една тема във форума? "инженери срещу архитекти" щото архитекти нямат нищо против инженерите. възпитание!
Само където ги учат, че са нещо повече от нас и т.н., а всъщност всеки, който е виждал поне един инвестиционен проект и това колко пъти папката за Конструкции е по-дебела от тази за Архитектура знае, че ние ги носим на гръб.
|
|
|
|
|
|
|
Хаха, мерси за комплиментите, които ми отправихте! Но не съм си избрала аз преподавателите и не виждам кво съм виновна, че съм положила труд и съм влязла в тази специалност, която наистина ми харесва.. Не можете да говорите "Пфу архитекти..", защото най-малкото което е, за да говорите под общ знаменател, показвате единствено ограниченост.. Трябва да опознаеш един човек, за да си позволиш да говориш против него!.. А друг е въпроса, че аз не съм тръгнала да обиждам инженерните специалности и хората, които учат там, защото наистина ги смятам за много добри..
|
|
|
|
|
|
|
На който му е тежко ССС-то да не се оплаква ами да прекъсне. На мене ми е добре. Още първи курс сте знаели, че е по тежко следването, то ако беше по леко всички ССС щяха да бъдат.
|
|
|
|
|
|
|
TheMarine написа:
На който му е тежко ССС-то да не се оплаква ами да прекъсне. На мене ми е добре. Още първи курс сте знаели, че е по тежко следването, то ако беше по леко всички ССС щяха да бъдат.
Трудните неща са хубави... за това не харесвам архитектурата
|
|
|
|
|
|
|
ТЕМАТА:Най-готин преподавател!Има място,където да пишете по темата инженери срещу архитекти.
|
|
|
|
|
|
|
Помпаеца, прав си
|
|
|
|
|
Отг: Най-готин преподавател! 16 Години, 1 месец
|
|
Kolkozabavno написа:
Само където ги учат, че са нещо повече от нас и т.н., а всъщност всеки, който е виждал поне един инвестиционен проект и това колко пъти папката за Конструкции е по-дебела от тази за Архитектура знае, че ние ги носим на гръб.
Няма какво да добавя.
|
|
|
|
|
Отг: Най-готин преподавател! 16 Години, 1 месец
|
|
кой е най-готин от всичките ли...всички са ми супер симпатични направо ... СЛАДУРИИИИИ!!!
|
|
|
|
|
Отг: Най-готин преподавател! 16 Години
|
|
Така се върнем на темата "Най готини преподаватели"
Аз като "инж" геодезист мога само да кажа на другите специалности, че много губят като не познават нашите преподаватели(абе мързи ме да ги пиша всичките знам, че колегите геодезисти ще ме разберат).
|
|
|
|
|
Отг: Най-готин преподавател! 16 Години
|
|
Yana_Angelova написа:
Така се върнем на темата "Най готини преподаватели"
Аз като "инж" геодезист мога само да кажа на другите специалности, че много губят като не познават нашите преподаватели(абе мързи ме да ги пиша всичките знам, че колегите геодезисти ще ме разберат).
Колежке всяка специлност, всеки курси си има по ноякой друг "зевзек" (малии какво сравнение дадох ). Не може всички на всички да водят но пък затова е и темата всеки да сподели кой е най-готиния преподавател според него.
Иначе по темата бих добавил и Иванов по геология. Голям образ е.
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|