Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Изпит по ЛААГ, желаещи да помагат срещу заплащане?
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1
Тема: Изпит по ЛААГ, желаещи да помагат срещу заплащане?
DesiiH
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Изпит по ЛААГ, желаещи да помагат срещу заплащане? 4 Години, 9 Месеци Карма: 0
Здравейте
На 14ти декември имам изпит по ЛААГ , има ли желаещи да ми помогнат срещу заплащане?
Някой знае ли дали са трудни изпитите при доц. СТОИЛОВА и какви задачи дава?
Може да ми пишете на desi_hadjiasanova@abv.bg

Последна редакция: 07/12/2019 22:55 от DesiiH.
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
roko_alexandrov
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг: Изпит по ЛААГ, желаещи да помагат срещу заплащане? 4 Години, 8 Месеци Карма: 0
Здравейте, Казвам се инж. Росен Александров Александров, Машинен инженер "Технология на металите и металообработваща техника" и Компютърен инженер "Компютърни системи и технологии", от Русенски Университет "Ангел Кънчев", гр Русе. Владея всичко по Висша Математика и ЛААГ (Линейна Алгебра и Аналитична Геометрия). Матрици, детерминанти, интеграли, производни, редове, диференциални уравнения, а по ЛААГ - дескриптивна геометрия, уравнения на равнини, прави, и цилиндри, конуси, сфери, а също така и Линейно оптимиране : Транспортна задача, Симплекс метод, Теория на Игрите и др. Моля потърсете ме на GSM: 0894/971820, 0894/615668, 0888/169880 или на 064/802667. От град Плевен съм. Мога да ви реша всички задачи и да ги сканирам във вид на файлове и да ви ги пратя като прикачени файлове на и-мейла Ви. Пишете ми на rossen_alexandrov@abv.bg или на rozenal@abv.bg или на rossenal@mail.bg. Очаквам отговора Ви. Пратете и-мейлите ми и на други студенти, ако искат частни уроци и консултации.

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Отиди най-отгореСтраница: 1
Модератори: vassil, segafredo, dark_half