|
Записване на горен курс с невзети изпити (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Записване на горен курс с невзети изпити
|
|
Отг: Записване на горен курс с невзети изпити 13 Години, 12 Месеци
|
|
Toshiro написа:
Аз ще ти кажа какви - щом с тия трудни предмети в първи курс не се справяш е време да закупиш документи за кандидатстване в УНСС! /Наистина, извинявай, ако си имала уважителни причини за което./
Headshot.
|
|
|
|
Omega
Асистент
|
|
|
Toshiro написа:
Аз ще ти кажа какви - щом с тия трудни предмети в първи курс не се справяш е време да закупиш документи за кандидатстване в УНСС! /Наистина, извинявай, ако си имала уважителни причини за което./
Извинявай за личният въпрос приятел, ама наистина ли смяташ, че ти си човека, който ще определя съдбата на всеки студент във ВИАС на база "неположени изпити"? Остави, че е грубо, но не смятам, че е уместно. От изказването ти съдя, че ти и идея си нямаш от практическото приложение на професията /освен ако не смяташ, че титлата "гл.ас." е твоето призвание/. Избий си тия глупости от главата, излез малко сред хора и виж, че реализацията не зависи само от това дали си взел Механиката от първият път с 6, или от вторият с 3. Трябва хъс, съобразителност, ориентация и не малка доза късмет. Де да беше толкова лесно, 6 у ВИАС и после да ни вземат с Майбаха. Имах колеги, които разсъждаваха като теб. В момента даже и не искам да ти казвам какво, при кого и за колко работят, защото ще се разочароваш. Моите уважения, ама първо сме хора, после инженери и всичко останало.
|
|
|
|
|
|
|
Ех, ама как изпозавършихте и почнахте да давате акъл...тц тц тц.
|
|
|
uacg.forumup.com
|
|
|
|
Omega написа:
Трябва хъс, съобразителност, ориентация и не малка доза късмет.
Интересно, аз си мислех, че се иска интелект. Така както го описваш всеки селски тарикат трябва да проектира сгради.
|
|
|
|
|
|
|
Не, бе, не. Не съм аз човека. Да бе, да, грубо е. Знам. Практическото приложение ми е добре изветсно. Кои глупости да си избия? Реализацията зависи от това колко си кадърен и колко връзки имат майка ти и баща ти. И аз не искам да ми казваш при кого, какво и за колко, важното е че работят!  Просто исках да напиша нещо злостно. Ето в писмен вид: Съжалявам, моля за прошка.
|
|
|
|
|
|
|
ти си ебаси провокаторът!!!! Леко започваш да ме нервиш......като си сложил тази лилава фешън ризка и като си подреждаш листата прилежно, да не мислиш, че целият свят е в краката ти ?!?
|
|
|
|
Omega
Асистент
|
|
|
Kolkozabavno написа:
Omega написа:
Трябва хъс, съобразителност, ориентация и не малка доза късмет.
Интересно, аз си мислех, че се иска интелект. Така както го описваш всеки селски тарикат трябва да проектира сгради. 
Интелект. Мисля, че това се подразбира. Ама не си мисли, че с интелект, и без гореизброените неща си хванал Господ знаеш за къде...Не е 1975 г. , за да Ви преразпределят след като завършите. Тогава става интересно да се види кой кой е.
|
|
|
|
|
|
|
Провокатор не съм. Просто имам мнение, което изказвам понякога твърде хапливо. Естествено, че не мисля никой за нищожество, но вместо да пускат теми във форума, можеше да си научат хората. Извинявай vili, наистина се заядох, беше безсмислено. Извинявам се ако съм обидил още някой. А ти, Ангере, не е добре, че те нервя с моята ризка и прилежно подредените листа - не говори добре за теб. Спи повече, пий ментов чай, нещата ще се наредят. /Татосът много ти ходи  /
|
|
|
|
|
|
|
Omega написа:
Тогава става интересно да се види кой кой е.
Кой, кога... В моя курс има пълни отличници, които си взимат всички изпити без изключение със преписвания, слушалки и т.н. Те проявяват хъс (в преписването), показват амбиция (да изкарат заветната стипендия) ориентирани са (къде да седнат в залата) и са съобразителни и късметлии (защото не ги хващат). Кажи ми какви инженери ще стане от тях?
|
|
|
|
|
|
|
Такива, които ще си плащат за консултации и ще наемат добър екип!
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|