Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Курсове по общ или специализиран английски/немски
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1
Тема: Курсове по общ или специализиран английски/немски
#18267
ezikopedia
Асистент
Мнения: 2
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Курсове по общ или специализиран английски/немски 5 Години, 9 Месеци Карма: 0
Студентски езиков център „Езикопедия”предлага групово обучение по английски език, курсът се провежда по системата Face2Face на Cambridge . Одобрена е от МОН със Заповед N:РД 09-219/27.02.2013 г. Системата е основана на комуникативния подход като комбинира граматика и лексика с развиване на речевите умения и подготвя курсистите за англоговорящия свят. Учебникът разглежда теми от ежедневието и професионалния живот на учащите, включват се 100 % нови видеоматериали и възможност за запис с цел отработване на правилното произношение, както и многобройни тестове за проверка на знанията.

Предлагаме и специализирано обучение в сферата на: архитектура, инженерство, счетоводство, IT/customer support и много други програми като " Изпит в университета", "Welcome to UK/USA", "Интервю за работа", "Моята специалност".

Може да се свърежте с нас на място в Студентски град, до Висше у-ще по телекомуникации, на тел: 0876012010, 029964164 или на имейл:office@ezikopedia.com , в сайта ни : www.ezikopedia.com .Заподявайте!
 
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Отиди най-отгореСтраница: 1
Модератори: vassil