Приятел
тези двете специалности са коренно различно една от друга. Едната е чисто инженерна специалност, а другата бие повече към икономика и мениджмънт. Първо трябва да си прецениш какво на теб ти допада повече. Другите не могат да решат вместо теб.
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
като цяло идеята ми после е да се прехвърля в архитектурата затова питам от коя ще ми е по лесно... знам че едната е инженерна знам че другата икономическа и не ви карам да решавате вместо мен а просто да дадете мнение по темата кое как по-добре по-зле и т.н. защото има и вариант да не успея да се прехвърля и тогава ме интересува коя спец предлага по добра реализация...знам че УУЗИ е бакалаварска степен а ХМС магистърска но ХМС-то съм чувал че е един вид специалност с бъдеще и тук в БГ не е особенно разпространено или бъркам....та затова се колебая.....
mik mik написа: като цяло идеята ми после е да се прехвърля в архитектурата затова питам от коя ще ми е по лесно... знам че едната е инженерна знам че другата икономическа и не ви карам да решавате вместо мен а просто да дадете мнение по темата кое как по-добре по-зле и т.н. защото има и вариант да не успея да се прехвърля и тогава ме интересува коя спец предлага по добра реализация...знам че УУЗИ е бакалаварска степен а ХМС магистърска но ХМС-то съм чувал че е един вид специалност с бъдеще и тук в БГ не е особенно разпространено или бъркам....та затова се колебая.....
Какъв волен човек! Тебе май пунктуационни правила и норми не те ловят, а? Можеше и някоя главна буква да сложиш (не броя абревиатурите).