Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Въпрос за специалностите ?!
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 123456
Тема: Въпрос за специалностите ?!
aivo15
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг: Въпрос за специалностите ?! 15 Години, 8 Месеци Карма: -1
Момчета и момичета!Имам следния въпрос към вас.В момента уча в пловдивската ЕГ"Иван Вазов" 11 клас.Силно ме влече Геодезията и ССС.Някой може ли да ми обясни какво по-точно ми трябва,за да влезна с някоя от тези специалности?Имам 4-ка по физика,което според някои е фатално,според други не е?!Дипломата ми никога не е падала под 5.50 не смятам и да пада.Та...как АДЖЕБА се кандидатства в тоя ВИАС щото всеки ми казва различно

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
vstan
Асистент
graphgraph
Отг: Въпрос за специалностите ?! 15 Години, 8 Месеци Карма: 0
Някой знае ли как ще бъдат разпределени бройките по специалности?

krisy
Шеф-катедра
graphgraph
Отг: Въпрос за специалностите ?! 15 Години, 8 Месеци Карма: 7
Общо взето всяка година има някакви промени относно приема и кандидатстването не само в УАСГ, а и в другите ВУЗове, но ако седнеш и научиш математиката като хората не мисля че ще имаш каквито и да е проблеми да влезеш и ССС и Геодезия. Изпита си тежи най- много, една висока диплома не може да компенсира издънка на изпита, но едно отлично представяне може да ти оправи по- ниски оценки от дипломата. Това важи повече за строителния факултет, защото при архитектите е борба за стотни.

TheMarine
Декан
graphgraph
Отг: Въпрос за специалностите ?! 15 Години, 8 Месеци Карма: -18
aivo15 написа:
Момчета и момичета!Имам следния въпрос към вас.В момента уча в пловдивската ЕГ"Иван Вазов" 11 клас.Силно ме влече Геодезията и ССС.Някой може ли да ми обясни какво по-точно ми трябва,за да влезна с някоя от тези специалности?Имам 4-ка по физика,което според някои е фатално,според други не е?!Дипломата ми никога не е падала под 5.50 не смятам и да пада.Та...как АДЖЕБА се кандидатства в тоя ВИАС щото всеки ми казва различно

Според някои е фатално ??? Тези хора явно не са запознати.. и аз имах 4 по физика и диплома 5, но на изпита изкарах доста висока оценка и влязох още на първо класиране по средата някъде. Не е важно каква ти е дипломата, а колко ще изкараш на изпита.

Dodo0
Асистент
graphgraph
Отг: Въпрос за специалностите ?! 15 Години, 8 Месеци Карма: -1
Ами...документите за кандидатстване могат ли да бъдат подадени от други градове?Например за "ВСУ Любен Каравелов" е казано,че могат да се подадат документите и в бюрата на ЦКСПИ и НАПС...в УАСГ има ли го това нещо?

aivo15
Асистент
graphgraph
Отг: Въпрос за специалностите ?! 15 Години, 7 Месеци Карма: -1
TheMarine написа:
aivo15 написа:

Според някои е фатално ??? Тези хора явно не са запознати.. и аз имах 4 по физика и диплома 5, но на изпита изкарах доста висока оценка и влязох още на първо класиране по средата някъде. Не е важно каква ти е дипломата, а колко ще изкараш на изпита.

Благодаря ви и на двамата за отговорите-всяка информация от учащ във ВИАС ми е наистина от голяма полза

Отиди най-отгореСтраница: 123456
Модератори: vassil