Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

информация за магистратура урбанизъм
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1
Тема: информация за магистратура урбанизъм
Tronic
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
информация за магистратура урбанизъм 10 Години, 4 Месеци Карма: 0
Здравейте,
разгледах форума но не попаднах на информация за магистърската програма по урбнизъм.
Та дали може да дадете повече яснота - искам да кандидатствам в УАСГ, но съм от Су, при това съм еколог бакалавър. Имате пи представа дали мога да уча урбанизъм (държавната поръчка не ме интересува), колко семестъра се учи, колко струва платеното обучение, и каква е реализацията след това. Ако може и разяснение относно това какво се учи. Питам тъй като в сградата нямаше никой да ми обърне внимание по темата, изглежда всички са отпуск. Обръщам се към вас.
Благодаря предварително.

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Абдула Будала
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг:информация за магистратура урбанизъм 10 Години, 4 Месеци Карма: 5
uacg.bg/?p=185&l=1&m=11

Чети внимателно!
"Магистърското ниво на специалността „урбанизъм” е в продължение и е надстройка на образованието на урбанистите-бакалаври. То е предназначено за завършилите успешно бакалавърското ниво."

"Обучението за степен “магистър” за студенти, завършили други специалности е с допълнителен един или няколко семестъра с пакети приравнителни дисциплини, в зависимост от вида на специалността. Като цяло обучението в курсовете за бакалаври и магистри се реализира чрез учебни планове и програми, включващи задължителни и избираеми дисциплини, под формата на лекции, семинари и проектиране."

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Отиди най-отгореСтраница: 1
Модератори: vassil