Добър вечер. Последна година в гимназията съм и вече е крайно време да се ориентирам какво и къде искам да уча и се спрях на УАСГ, по-конкретно Транспортно (в последствие пътно)строителство. Има обаче един проблем - много съм зле с математиката, а нямам почти никакво време, а и желание, да променя този факт. Физиката ми се отдава и ми е интересна, стигне ли се до изчисления и задачи малко ми куца, както споменах по-горе, но се справям. Смятам да държа матура по физика и по този начин да вляза, но какво ще ме посъветвате - има ли смисъл изобщо, при условие, че една от фундаменталните за специалността ми науки ми е тъмна Индия ? Благодаря предварително за отделеното внимание и време.
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
На на`з ни е през оная работа твой`та работа, че ти е на оная работа математиката.
Но има 4 части математиката, механики, съпромати и още куп неща, които са си приложна математика, тъй че оная ти работа няма да ти е работа да се занимава с тая работа.
Под куцане твърдя, че направо съм за инвалидна количка, образно казано. Наистина съм много зле с математиката, а както разбирам без нея няма да го бъде и ще трябва да търся други варианти.