|
Студенти 2012 (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Студенти 2012
|
|
Отг:Студенти 2012 12 Години, 5 Месеци
|
|
Кои бяха ремонтираните блокове , не намирам информация ?
|
|
|
|
|
|
|
блокове е твърде оптимистично  един блок е - 36
|
|
|
|
|
|
|
Моята стая е като гето , все едно бомба е паднала , все едно влизаш в зле поддържан подлез ..само ,където няма толкова разхвърляни боклуци ... коридорите са надраскани и ...красота с една дума
|
|
|
|
|
|
|
В кой блок си?
|
|
|
|
|
|
|
blqblq321 написа:
Моята стая е като гето , все едно бомба е паднала , все едно влизаш в зле поддържан подлез ..само ,където няма толкова разхвърляни боклуци ... коридорите са надраскани и ...красота с една дума
Това е Студентски град в София, а не пансион за благородни девици в Есекс. Свиквай.
|
|
|
|
|
|
|
Нищо им няма на стаите, тъкмо навреме си идва урока че всичко е както сам си го направиш и от тук насетне няма нищо да идва на готово  ... един вид порастване му се вика :D
|
|
|
|
|
|
|
34 б
|
|
|
|
|
|
|
Аз искам да попитам, понеже си платих наема, но си изгубих бележката и не знам до кога ми е платен, до края на септември или до края на октомври и до коя дата по принцип трябва да се плаща?
|
|
|
|
|
|
|
Всеки месец тябва да плащаш... по някое време на месеца. Някъде 3-5 начисляват наемите за месеца и след това трябва да ги платиш когато на теб ти е удобно. По принцип може сега примерно да не платиш октомври и ноември да ги платиш 2-та накуп но не е хубаво да натрупваш повече.
Иначе разбирам... 34б... коидорите са страшна работа... ако има развалени лампи още повече... ама няма да се плашите толкова лесно :D
|
|
|
|
|
|
|
Коридорите наистина са повече от отвратителни,обаче аз от стаята съм си горе долу доволна,банята е ремонтирана :Д стаята не е супер зле,така че,нда,доволна съм :D
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|