|
Общежития (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Общежития
|
|
Общежития 12 Години, 6 Месеци
|
|
Здравейте.Не намерих в сайта, а искам да попитам, какви документи се подават за кандидатстване в общежитие.
|
|
|
|
|
Отг:Общежития 12 Години, 6 Месеци
|
|
www.uacg.bg/?p=80&l=1 тук има информация за общежитията, но като гледам сроковете за подаване на документи е от 2010 година и не знам дали все още са така нещата, попринцип и мен ме интересува този въпрос и ще е добре ако някой даде актуална информация
|
|
|
Последна редакция: 10/07/2012 20:00 от Gerry Ivanova.
|
|
|
|
Всеки се интересува явно Аз разбрах, че трябва да вадим доходите на родителите за 6 месеца назаде...има ли нещо такова?
|
|
|
|
|
|
|
Да така е, но е хубаво да знаем до кога е срока за подаване на документите, защото все пак не живеем в София и е кофти за една бележка да пътува по 2-3 пъти... За това очаквам някой да даде повече информация, ако ли не като се записваме (дай боже) може да се носят документите за кандидатстване в общежитие защото като гледам срока от 2010 година е бил до 20 август и ако сега е нещо такова направи да сме готови =]
|
|
|
|
|
|
|
Като отидеш да се записеш, след това ще отидеш и за общежитие.Аз така ще направя наведнъж да се мине,нося си тези документи и това - друго мисля, че се закупува от там по образец?
|
|
|
|
|
|
|
Да и аз така разбрах и така мисля да направя
|
|
|
|
|
|
|
Имаш ли идея снимките,когато се записваме какви трябва да са? Стари,нови,такива които ги давахме за матура?
|
|
|
|
|
|
|
Еми не, но гледай да не са от преди 5 години примерно,все пак да си приличаш малко от малко :D Аз се снимах преди 2 седмици :D
|
|
|
|
|
|
|
Е ще си извадя, няма значение дали ще съм с риза, както за дипломата нали? Че тези нещо никой не ти казва, пише снимки ама какви не може да ги разбереш!
|
|
|
|
|
|
|
Дай по бански :D Е не паспортни снимки, не е задължително да си с риза :D
|
|
|