Мисля, че от теб чух как с няколко невзети изпита пак си записвал следващата година Или поне е имало такава възможност Да оставим тези теми, Италия или Испания хехе?
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Добре е спорта... то проблемът там е наопаки, не че много те карат да спортуваш ми че ти нямаш време :D
Аз бях на плуване и 1-я сеестър като не ни бяха грабали още си ходех даже по 2 пъти седмично и освен това намирах време да хоя на излети с планинарската група... втори семестър успях да отида 2 пъти до басейна :D
Иначе ако искаш да спортуваш има условия за повечето спортове, теб кой те интересува?
Ако не искаш пак има условия за неискането :D
Ехеее стига де, би трябвало все да има време за спорт?Аз си падам по тенис на корт/маса и волейбол?)Играл съм професионално тенис на корт и по-малко волейбол, като любител.Затова ми е интересно как стоят нещата при тези спортове?
Има тема за спортовете, готина е, пробвайте с търсачката : ) И тенисът на корт и на маса са добре, ама на маса е по-удобно понеже е в залата в унивеситета, както и воейбола, докато на корт освен че трябва да се мъкнеш с ракетата после трябва да ходиш и до кортовете.
Иначе за времето ще разбереш : ). За плуването ми отиваха около 3 часа, да се закарам от студентски до Плиска, да плувам един час да се изсуша и оправя да се прибера и да почина малко и ааайде то отишъл следобяда :D
Последна редакция: 02/07/2012 23:46 от Константин Георгиев.