|
Специалности (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Специалности
|
|
Отг:Специалности 12 Години, 7 Месеци
|
|
Аз съм 86 и нямаше много хора .. в сравнение момчета с момичета ,когато аз се записвах бях 86-ти ,а момичетата малко над 200 . Записвах се сряда (3-тия ден .. мислех ,че ще има много повече хора) .
|
|
|
|
|
|
|
И аз в сряда ходих да ти кажа.И наистина мислех, че ще има повече хора.Е пак имаше де, но не беше страшно  Но важното е, че свършихме работа.Обаче много документи ще искат, когато трябва вече да се записваме.
|
|
|
|
|
|
|
Свиквай с документите. Наистина е много дразнещо да ти хвърлят една купчина с документи на които трябва да попълниш едно и също нещо, но все пак като те приемат ще трябва да ги попълваш всеки семестър.
|
|
|
|
|
|
|
Леле, като се замисля...Добре де, искат ми някакви документи по образец от книжарниците?Какви са тия неща, че и медицинско? :D? Ако незнаех къде отивам, ще си кажа, че това е училище за военни! :D
|
|
|
|
|
|
|
Едно време за общежитията искаха и документ, че не си освидетелстван. Сега не знам дали го искат.
|
|
|
|
|
|
|
Много тромавa е цялата процедура.Иначе Университета от това, което имах възможност да видя не е лош. В новата сграда гледам, че нещо ремонтират хората  . Ректората на Геодезията ми изглежда хубав ...отвътре :D
|
|
|
|
|
|
|
Да, имате късмет, напоследък почти навсякъде освежиха, сложиха нови дограми, щори (преди се изпичахме вътре), нови чинове и столове, бели дъски в някои зали (ако ги смятате за предимство).
|
|
|
|
|
|
|
Не е чак толкова важно, аз съм свикнал на къде по-лоши условия  Пък и те са еднакви за всички.Живот и здраве есента вече ще разберем кое как е .
|
|
|
|
|
|
|
Аз също май ще запиша Геодезия.Ходих още първия ден и съм номер 7. 
А за подаването, стори ми се изключително приятно и бързо, може би, защото кандидатствах и в Академията на МВР
|
|
|
|
|
|
|
Така като гледам засега само ние 3-мата сме от "зайците" . Някой друг ще ходи ли на изпита по математика ?
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|