Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

ВиК или ТС
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 12345
Тема: ВиК или ТС
sisito
Доцент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг:ВиК или ТС 12 Години, 8 Месеци Карма: 5
И кой ви каза че ВиК е по-айляк от ССС? Всички специалности в университета са трудни, прости има студенти които си дават повече зор от други.

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
blqblq321
Главен асистент
graphgraph
Отг:ВиК или ТС 12 Години, 7 Месеци Карма: 2
Аз взех решение и очаквам август да станем колеги .. живот и здраве , а по темата и според мен няма лесно в УАСГ . Благодаря на всички отзовали се .

tanq4474
Декан
graphgraph
Отг:ВиК или ТС 12 Години, 7 Месеци Карма: 29
Успех! Ще споделиш ли какво реши?

blqblq321
Главен асистент
graphgraph
ВиК

sisito
Доцент
graphgraph
Отг:ВиК или ТС 12 Години, 7 Месеци Карма: 5
Успех!

Gavazov
Шеф-катедра
graphgraph
Отг:ВиК или ТС 12 Години, 7 Месеци Карма: 1
Аз съм решил да записвам специалност "Геодезия".Все пак четири години се обучавах и определено е интересна дисциплина. Според мен си мисля, че университета е много сериозен и труден. Не съм наясно с нивото, но поне от това,което съм чувал е така.А и си мисля, че точно този университет ще запишат хора, които знаят за какво ще учат там.А иначе защо тази година има едва отпуснати 80 места за редовно обучение?Не е ли прекалено малко, все пак ако не се лъжа в предишни години бройката е била по-голяма?

Kolkozabavno
Ректор
graphgraph
Отг:ВиК или ТС 12 Години, 7 Месеци Карма: 11
sisito написа:
И кой ви каза че ВиК е по-айляк от ССС? Всички специалности в университета са трудни, прости има студенти които си дават повече зор от други.
Да, ако си бил посредствен кандиат-студент и едвам ти е стигнал бала за ВиК, сигурно ще ти се струва най-трудното нещо на света. Обективно погледнато е мега айляк да си в хидрофакултета, просто ти трябват минимални напъни, за да минеш. В строителния факултет напъните, за да минеш, са маалко повече от минималните, но пак не е кой знае колко сложно.

tanq4474
Декан
graphgraph
Отг:ВиК или ТС 12 Години, 7 Месеци Карма: 29
Gavazov написа:
Аз съм решил да записвам специалност "Геодезия".Все пак четири години се обучавах и определено е интересна дисциплина. Според мен си мисля, че университета е много сериозен и труден. Не съм наясно с нивото, но поне от това,което съм чувал е така.А и си мисля, че точно този университет ще запишат хора, които знаят за какво ще учат там.А иначе защо тази година има едва отпуснати 80 места за редовно обучение?Не е ли прекалено малко, все пак ако не се лъжа в предишни години бройката е била по-голяма?

Извинявай, къде го прочете това? Ако е вярно, е чудесна новина, но докато не видя, не вярвам. Крайно време е да се намали приема.

Gavazov
Шеф-катедра
graphgraph
Отг:ВиК или ТС 12 Години, 7 Месеци Карма: 1
Веднага вадя заповедта, издадена от Министерски съвет за учебната 2012/2013 година. Само да вметна, че под "80 места" имах предвид за Геодезия и дано не съм разбран погрешно, защото може би и аз не се изразих правилно. Така, ето я и самата заповед:

Разпределение на отпуснатите бройки по Решение № 375 от 11 май 2012 г. на Министерски съвет за учебната 2012/2013 г. :

Архитектура - 136, Урбанизъм - 24, ССС - 230, ССС англоезично обучение - 24, ТС - 175, ТС немскоезично обучение - 10, ХТС - 30, ХМС - 30, ХС немскоезично обучение - 10, ВиК - 80, Геодезия - 80, Геодезия задочна форма - 10, УУЗИ - 20.

blqblq321
Главен асистент
graphgraph
И да намалят приема ,то като няма много кандидати .. пак ще се повторя ,че сега не е както е било едно време ,но ми е интересно дали ще се задържи тази тенденция с баловете както предишните няколко години . Според вас ?

Отиди най-отгореСтраница: 12345
Модератори: vassil