Здравейте,
още ми е рано, но искам да попитам какво представлява обучението по дадения език в специалността Водоснабдяване и канализация.Примерно избирам езика който искам да уча 4 семестъра да е немски и си избирам Ниво 1: 135 часа общоупотребим и 45 часа специализиран.Интересува ме начина на преподаване на този вид(дават ти думи и термини и после правиш нещо като контролна или освен че ти дават термини и думи в час, те питат и те карат да превеждаш все едно като работа в клас)а как е преподаването с по-горен курс?Надявам се да разбрахте какво питам, че и аз немога много да го обясня.
Поздрави и Благодаря!Ще се радвам някой обясни по-подробна как стоят нещата с езика и като цяло с специалността.
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Това ти е най - малкия проблем , езика няма да го научиш в УАСГ, накрая изпита ти е превод на някакъв текс, техническа литература , който си го готвиш предварително
Ima li nqkoi pojelanie da mi napravi aksonometriq i situacuq na kanalizacionna mreja i vodoprovodna mreja na dvuetajna ednofamilna jilishtna sgrada.I smetkite tam da smetne