Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Относно Геодезията
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1234
Тема: Относно Геодезията
Whatever
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг:Относно Геодезията 13 Години, 5 Месеци Карма: 0
Амиии .... честно казано покрай Приложната математика ми оставаше доста свободно време, а при нея реализацията е .... как да ти кажа, почти нулева в България.
Ако ми признаят математиките, ще ми улеснят много животеца, а иначе имате ли представа какво трябва да направя, ако искам да уча във ВИАС догодина?
П.С.: Миналата година кандидатствах и бях приет по документи ( без изпити ) в ССС и не мисля да ходя на изпити тази година, така че по-скоро искам да питам като врътки през администрацията какво се прави?

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Lost_in_Space
Главен асистент
graphgraph
Отг:Относно Геодезията 13 Години, 5 Месеци Карма: -2
Ами тъй като това ще ти е второто висше образование, чиято субсидия по закон не се поема от държавата, просто трябва да напишеш една молба да Ректора, че искаш да се обучаваш във ВИАС. За признаването на математиките вече ще се бориш със съответната факултетна канцелария, когато (ако запишеш). В най-лошия случай ще те накарат да държиш само изпитите отново. Така или иначе, ако запишеш примерно 2ри курс ще имаш цяла година да си изчистиш изпитите от първи.
Но потърси някой от Учебен отдел, защото мисля, че скоро излизат в отпуска. Там ще ти кажат за сроковете, ако изобщо има такива. Все пак не съм чувал някой да е искал "платено" и да са го върнали

www.asub.info
Асоциация на студентите по урбанизъм в България
desy94
Асистент
graphgraph
Отг:Относно Геодезията 13 Години, 1 месец Карма: -1
sq sym 11 kl i mislq da kandidatstvam vyv vias s geodeziq,osven s matematika moje li i s fizika da vlqza

St.Anger
Декан
graphgraph
Отг:Относно Геодезията 13 Години Карма: -29
ся, направо фърляй пишкиря, изувай цървулите и спокойно влизай каквото си пожелаеш. Никой няма да те върне

Отиди най-отгореСтраница: 1234
Модератори: vassil