|
Относно Геодезията (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Относно Геодезията
|
|
Отг:Относно Геодезията 14 Години, 5 Месеци
|
|
Смешно е да се сравняват професиите геодезия и урбанизъм относно перспективата. Трябва да си много зле /т.е. да не си наясно с бизнеса в тази област/, за да не знаеш, че в момента има страшно много работа в областта на градоустройството,а и в бъдеще проектите ще са увеличават. Да не говорим,че в останалата част на Европа урбанизмът е една от топ специциалностите. А и не само в Европа...
|
|
|
|
|
|
|
jojooo написа:
Смешно е да се сравняват професиите геодезия и урбанизъм относно перспективата. Трябва да си много зле /т.е. да не си наясно с бизнеса в тази област/, за да не знаеш, че в момента има страшно много работа в областта на градоустройството,а и в бъдеще проектите ще са увеличават. Да не говорим,че в останалата част на Европа урбанизмът е една от топ специциалностите. А и не само в Европа...
Смешно е в нашите условия да се сравняват. 5 лв/точка. Може и без калкулатор да смяташ.
|
|
|
|
|
|
|
здравейте и аз съм геодезия и мн се кефя... та исках да попитам някой знае ли от колко часа ще е откриването на новата учебна година?
|
|
|
|
|
Отг:Относно Геодезията 14 Години, 4 Месеци
|
|
има си отделна тема за откриването, а за геодезията до колкото знам от познати в уасг които учат геодезия , на фона на инженерите им е доста по леко. Но наистина е грешно да сравнявате две несравними помежду си неща... едното е геодезия, другото е урбанизъм какво ги сравнявате, може да сравниш две еднакви специалности от два различни университета, но тука е безмислено да се спами повече за това
поздрави на бъдещите геодезистчета ;d
|
|
|
|
|
Отг:Относно Геодезията 14 Години, 2 Месеци
|
|
костов, мн приказки и накрая нищо! Като няма кво да кажеш, не пиши! Кое те кара да мислиш, че тази специалност е по-лесна или най-лесната? Може би си карал целия 5 годишен курс?
|
|
|
|
|
Отг:Относно Геодезията 13 Години, 9 Месеци
|
|
А могат ли да се сравнят геодезия и ССС тъй като аз се колебая за тях?Бях решил да запиша първо ССС но доста хора ми казаха че това е може би най-трудната специалност в УАСГ което за мен няма голямо значение стига да знам че си заслужава.
|
|
|
|
|
|
|
Е, сега... можеш ли да сравняваш джип с ферари?
ССС чисто теоретично е една от най-тежките специалности в България, отстъпва може би само на медицината. Макар че щом си от Троян, ако възнамеряваш да се нанасяш в Студентски град, надали ще имаш някакви проблеми в следването - в общежитията бъка от готови проекти и подробно инфо за изпитите. Вече ако си някой идеалист или пък балък от София без връзки в университета, си просто загубен.
Така че дотук с въпроса за тежестта, избери каквото повече те влече. Макар че и за двете специалности в момента еднакво няма работа.
|
|
|
Последна редакция: 09/04/2011 20:28 от n_doe.
|
|
|
|
То в момента май е най-оборотно да запишеш ТС, че като гледам в близко бъдеще само инфраструктура ще се строи в тая държава.
|
|
|
|
|
Отг:Относно Геодезията 13 Години, 5 Месеци
|
|
Здравейте,
имам въпросче и силно се надявам да съм нацелил правилната тема.
Миналата година изкарах 1ви курс Приложна математика в СУ ( Софийски университет ) и сега ми предстои да се боря с 2ри. Но бих искал да запиша 2ро висше във ВИАС, като за момента съм се спрял на Геодезия, ала имам леки колебания дали да не е ССС. Въпросът ми е дали от ВИАС ще ми признаят всичките математики, които съм учил в СУ, или ще държат да си ги взема на ново? А също така бих се радвал, ако ми помогнете с инфо как бих могъл да запиша втора специалност във ВИАС.
Поздрави и готин ден,
Whatever
|
|
|
|
|
Отг:Относно Геодезията 13 Години, 5 Месеци
|
|
За математиката и физиката - ще ти ги признаят, спокоен бъди! Ама ти си луд или ще станеш луд след 2 завършени висши образования. Толкова ли няма къде да си пилееш времето и парите?
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|