|
Второ класиране (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Второ класиране
|
|
Отг:Второ класиране 14 Години, 1 месец
|
|
a2aaaa (4 a-ta) ,interesno mi e kato drugite ne kazwat nishto smisleno po temata,to ti kakwo smisleno po temata kaza s poslednite si ... da kajem 5 posta ?
|
|
|
|
|
|
|
Mi ne moga1 написа:
Мисля да си взема пуканки... взе да става интересно
Хахаха, не разваляйте хубавия бой с караница...
|
|
|
|
|
|
|
Въпреки че аз съм от ония с 3ка на матурата и малко над 4 диплома ще си позволя да кажа нещо на гениите:
Това как си влязъл не е важно, важно е как ще излезеш !!
При полужение че около 1500 човека кандидатстват за 900 места кви балова очаквате ?? .... 27,99 или 29,99 ?? ..... не се излагайте и не злобейте защото ще дойде ден от нас да искате помощ ..... е не по математика но все по нещо ще закъсате !!
|
|
|
|
|
|
|
kartagen27 написа:
Въпреки че аз съм от ония с 3ка на матурата и малко над 4 диплома ще си позволя да кажа нещо на гениите:
Това как си влязъл не е важно, важно е как ще излезеш !!
При полужение че около 1500 човека кандидатстват за 900 места кви балова очаквате ?? .... 27,99 или 29,99 ?? ..... не се излагайте и не злобейте защото ще дойде ден от нас да искате помощ ..... е не по математика но все по нещо ще закъсате !!
Правилно... Вместо да поздравим колегите, ние тука кво правим - опитваме се да им скапем хубавия ден. Ми дайте да ходим да ревем на ръководството освен от догодина само първо класиране да има, или пък да агитираме младите, че и не толкоз младите семейства да се възпроизвеждат повече, че заради малкия набор тука цял ден си играем на "Кой е по-по-най"...
|
|
|
|
|
|
|
Толкова елементарна матура и 3 да имаш ти какво ще правиш с математиките не знам.УСПЕХ
|
|
|
|
|
|
|
stislaaa написа:
Аз лично съм възмутена от второ класиране..не съм предполагала,че балът ще падне чак до 13-14...не ме интересува другите с колко са влезнали,но честно казано въобще не е справедливо..защото някои хора са полагали страшно много усилия,за да си вземат изпита,а други просто ей така са също (примерно) в моята специалност...направо подигравка бих казала...
Всички писали в темата ще трябва да се примирят/задоволят с отбелязаното в червено. Заради порочния кръг, който се върти вече десетки години в УАСГ, всички от вас, които са свикнали да се трудят истински, ще бъдат изключително разочаровани. Другата противоположност, колкото и изненадващо да звучи, също ще бъдат разочаровани - от това, че не е чак толкова лесно, колкото им се иска.
Относно мотива "как влезнал, как излезнал" - приблизително 1/2 преминават без явни признаци на промяна в мисленето и "багажа". Да, вярно, че оценката не е показателят, но коментарите по форуми са. Мисля на всички е ясно, че под "промяна" нямам предвид "научил Съпромат" или "разбрал тайните на строителството", имам предвид "формиране на адекватно мислене и самосъзнание". А кой ще прекъсне ? Е как кой, онзи който не си е свършил работата и не е извадил фокус от джоба, за да замаже след себе си. Много просто.
П.П. Хайде да видим, някой ще ми корегира ли пунктуацията..., която да предупредя е съобразена със структурата и синтаксиса на изреченията. Няма да ми повярвате, но от писалите в тази тема, някои се доближават до грамотността. Да - доближават...
|
|
|
Последна редакция: 07/08/2010 21:00 от Mfo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mfo, малко от пишещите в тази тема ще разберат за какво говориш. Като гледам още не са видяли почти нищо от институцията УАСГ, но и това ще стане. А що се отнася до грамотността, тя е основен проблем на много хора, ненормално и обидно е, но за съжаление е факт. Все пак темата е "Второ класиране" и предлагам да се придържаме към нея!
|
|
|
Последна редакция: 07/08/2010 22:11 от dark_half.
|
|
|
|
dark_half написа:
Mfo, малко от пишещите в тази тема ще разберат за какво говориш. Като гледам още не са видяли почти нищо от институцията УАСГ, но и това ще стане. А що се отнася до грамотността, тя е основен проблем на много хора, ненормално и обидно е, но за съжаление е факт. Все пак темата е "Второ класиране" и предлагам да се придържаме към нея!
Щом сега се заформи такъв спор, представям си след 3-то класиране какво ще бъде...
|
|
|
|
|
|
|
Който е приет геодезия да даде ФБук да се запознаем :D
|
|
|