|
Второ класиране (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Второ класиране
|
|
Второ класиране 14 Години, 1 месец
|
|
|
|
|
|
|
Отг:Второ класиране 14 Години, 1 месец
|
|
Геодезия
|
|
|
|
|
|
|
Kato gledam ,kolko sa padnali balowete i dobiwam loshoto useshtane ,che wseki oligofren shte uchi w UASG.
Dobre,che e trudno i oshte 1-wata godina shte si zaminat po selata.
|
|
|
|
|
|
|
В едно нещо си прав ,че ще останат тези който заслужават ,но не си ти човека където ще казваш кой е олигофрен и кой не "ГРАЖДАНИНО". Преподавателите ще решат кои става и кои не!
|
|
|
|
|
|
|
Това второ класиране я някаква подигравка....как може въобще да паднат толкова баловете.... на 3то класиране сигурно и с 2-ка ще приемат! Как е възможно с 3 на матурата и малко над 4 диплома и да влизаш ВиК или ТС....
|
|
|
|
|
|
|
Няма "Селяни", няма "Граждани"!!! Има влезли и скъсани, това е. А методите и начините на влизане всеки си ги избира сам и според възможностите. И между другото е абсолютно погрешно, че преподавателите са тези които ще решат кои са "Хора които заслужават". Точно те скапват цялия смисъл на обучение в този университет. Докато си живеят още в собствен комунизъм и си избират на "онче-бонче" кой да скъсат ще е така. Трабва да се промени изцяло системата на обучение иначе нещата ще са си все същите ...
|
|
|
|
|
|
|
да това не е нормално наистина , с матура по ниска от 4 да влизаш,аз лично влязох с изпит,понеже съм завършил 2007 и бяхме последната година без матури
|
|
|
|
|
|
|
radjotto написа:
да това не е нормално наистина , с матура по ниска от 4 да влизаш,аз лично влязох с изпит,понеже съм завършил 2007 и бяхме последната година без матури
tochno towa se opitwam da kaja i az.ne moje az i oshte N-broi da se byhtim godina i polowina ,za da wlezem nai hubawite specialnosti,a da wijdam kak wlizat pak moiata specialnost s maturka.
grubo zwuchi,no shte si zaminat i to predi da sa se usetili.A woinata grajdani-seliani da ne ia powdigame.
|
|
|
|
|
|
|
Интересно ми е колко ще завършат след 5 години ( аз не съм сигурен,че аз ще завърша) ...Вярно е ,че оценките не определят кой колко е умен,но има едно нещо което показват - ти като не си седнал да учиш ся примерно 1 година математика ,че поне изпита да изкараш, ми е мн инт как ще учиш в унивирситета сумата и глупости и предмети ,по който ще се явяваш на изпити.
|
|
|
|
|
|
|
Явно само този, който не е подал документи...няма да влезе! Пък и какво по хубаво от чувството, че си постигнал това, което искаш и си влязъл с висок бал
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|