|
Вътрешно прехвърляне (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Вътрешно прехвърляне
|
|
Отг: Вътрешно прехвърляне 16 Години
|
|
За да не си мислиш, че говоря празни приказки ще кажа...
Да, платих си 2 бона за възстановяване на студ. права! ... Е вярно, не е за вътрешно прехвърляне, но имам сериозно основание да твърдя, че и за прехвърляне също става срещу съответната сума...
Това е за сега от мен.
Весели празници на всички!!!
|
|
|
|
Motko
Асистент
|
|
|
това, предполагам, е без да си се явявал на кандидат студентски изпит повторно
|
|
|
|
|
|
|
Малко бавно схвана, ама това сигурно е от празника , то всички гениални решения се вземат от след добре платен хонорар със съответния процент.
|
|
|
|
Motko
Асистент
|
|
|
Е, а вие май все още не сте схванали.
|
|
|
|
|
|
|
Позна ... а това с кандидатстудентския изпит е най-голямата безумица, която съществува на света. Аз съм семестриално завършил и искам да си се дипломирам, като нормалните хора, а тия ми дават като алтернатива да ходя на КСИ ... хахахаха, малко са откачили ми се струва...къде е логиката кажете ми, че нещо не я откривам?. Като ми казаха алтернативите, даже ми мина през ума да си купя дипломата, но не съм от тия хора. А и съм се мъчил, като всички останли, 5 години съм им ходил по гъзовете и съм понасял безумните им прищевките, та сега да дам 10к за диплома някак си не си струва. За тва си платих 2к да ми възстановят правта и да си се дипломирам по нормалния начин, макар че абсолютно не заслужават тези пари. Най-малкото с това отвратително отношение към студентите... а то е се едно съм отишъл у тях, нае...ал съм жена му и съм изля яденто му...но това е действителността. Три години от как съм се махнал от там нищо не се е променило и вече започвам да си мисля че никога няма да се промени...
|
|
|
|
Motko
Асистент
|
|
|
Съгласен съм за отношението им към студентите и за безумните им прищевки.
Май вече ВИАС е по-голяма мафия и от УНСС, за съжаление...
Мисълта ми беше, че примерно преместване в архитектура е немислимо без кандидатстудентски изпит по рисуване поне, но за останалите...да ми искат по 2200лв защото държавата била поела ангажимент към мен...в кой друг университет го има това? Като се замисля май ВИАС не е единственият държавен университет в страната, но такава шибана политика няма никъде!
Няма да им давам пари за прехвърляне, няма да им давам пари за влизане на ново! Сам ще се оправям, да го духат дано!
|
|
|
|
|
|
|
dark_half написа:
Три години от как съм се махнал от там нищо не се е променило и вече започвам да си мисля че никога няма да се промени...
Пич, не че нещо, но ако си прекъснал за повече от 1 година трябва да платиш, за възстановяване на студентските права - както си и направил - така е по правилник и не виждам от какво се опкалваш Весели празници !
|
|
|
|
|
|
|
Виж banan, ПИЧ, изказваш мнение по тема, за която си слабо подготвен. Явно си като повечето хора, които не са си направили труда да проверят къде, как и какво точно пише, и най-важното, къде го пише, но независимо от това трябва да се направят на много умни и да пълнят форума. И не, че нещо, но ми е писнало такива като тебе, дето се правят на всезнайковци, а иначе са само въздух под налягане. За това, като си научиш урока, заповядай отново да коментираш по темата...
|
|
|
|
|
|
|
Сега погледнах - 3 години е срока в грешка съм !
|
|
|
|
|
|
|
Аз се прехвърлих от минногеоложкият в геодезията-редовно, като карам два куеса едновременно защото нямам приравнителни изпити. Ама на мен ми оказа съдействие Краси Петров ректора по учебна дейност с бащами са аверчета, но пак си платих такса 2 хилки. В учебен отдел ако отидиш верно ще те отрежат като кисела краставица, подобре за да се прехвърлиш потърси съдействие на Краси Петров, нямаш проблеми, няма да държиш изпити, просотии, е само ще си платиш пак такси за прехвърляне.
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|