|
Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?
|
|
Отг: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 16 Години, 10 Месеци
|
|
Според вас коя е по - дорбата специалност: ССС или ХТС. Аз си мислех, че ССС е много по добре, все пак се влиза с по висок бал, ама четох че ХТС-то било с по широка специализация, демек можеш да правиш повече неща като хтс инженер.Та така ли е? Какви са правомощията на ССС и на ХТС инженера?
|
|
|
|
|
|
|
Май нещо си се объркал. ХТС и ХМС са най-пропадналите и безреализационни специалности във виас, в които се слиза с най-нисък бал. Не казвам че са лоши, просто в сравнение със останалите специалности...
|
|
|
|
|
|
|
Ми явно се опитват да ги рекламират щото в тазгодишния справочник пише : "Това дава основание специалността ХТС да се счита за една от най-широкоспектърните строително-конструктивни специалности в УАСГ"
|
|
|
|
|
|
|
Всеки си има мнение кое е пропаднало и кое не. Аз само ще изтъкна един факт. ХТС са единствената специалност, която получават разрешение за високо строителство!
|
|
|
|
|
|
|
?!? Високо строителство? ССС инженерите нямат ли такова разрешение? Някой се е объркал май като ти го е казал това. Пък и какво имаш предвид под високо строителство? Два метра и половина язовирна стена? Я по сериозно!
|
|
|
uacg.forumup.com
|
|
|
|
Josh1234, Izleznal li e ve4e spavo4nika na UASG za tazi gosina? Ako "DA" moje6 li da mi kaje6 ot kade si go kupil i cena!
|
|
|
|
|
|
|
Ми купих си го от кандидатстудентската борса в НДК, която свърши в неделя, но сигурно го има и във ВИАС вече, ако не на другата борса, която почва от 19 и,ако не се лъжа, е в Земята и хората. Струва 5 лв, ама честно казано има то4но пет странички, които са интересни - другото са глупости и неща, които ги има на сайта.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.::Lancia Delta Integrale Evo 3 MaRTiNi Racing::.
|
|
|
|
тъпо, поне правописът ти да беше наред...
|
|
|
uacg.forumup.com
|
|
|
|
еее недейте да плашите младежта...само заверките са отвратителни иначе какво не му харесвате на ВИАС супер си е само от време на време ни пускат по някой гаднярски доцент за цвят и толкоз...
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|