|
Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? (1 разглежда/т) (1) Гости
| | |
Тема: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ?
|
|
Отг: Кой какво ще ми каже за УАСГ-то ? 16 Години, 6 Месеци
|
|
A za6to tazi godina baloobrazuva6tata se formula za specialnostta "Urbanizam" e razli4na ot tazi za injenernite specialnosti? ... Moje bi za6toto e nova za stranata ni specialnost i dobri kadri lipsvat?... ne znam
Az sam ostanala s vpe4atlenie, 4e vsi4ki specialnosti Isem u4at AutoCAD (popravete me, ako gre6a) ?
|
|
|
|
|
|
|
За спец. Геодезия е 2ри семестър на 1ви курс.
|
|
|
|
|
|
|
Blagodarq, Mon Cheri, za popravkata!
|
|
|
|
|
|
|
Sunshine написа:
A za6to tazi godina baloobrazuva6tata se formula za specialnostta "Urbanizam" e razli4na ot tazi za injenernite specialnosti? ... Moje bi za6toto e nova za stranata ni specialnost i dobri kadri lipsvat?... ne znam
Az sam ostanala s vpe4atlenie, 4e vsi4ki specialnosti Isem u4at AutoCAD (popravete me, ako gre6a) ?
Че какво му е различното тази година?! Пак вместо физика се взима география. Малко с матурите може да има разместване, но чак толкова радикално едва ли. Иначе чак толкова нова...вече 6 години направи, а в България 1-те професионални кадри направо излезнаха тази зима
П.П. Всички учат AutoCAD, ама урбанистите го учат 1-ви. В хидрото са едва 4-ти семестър...
|
|
|
|
|
|
|
Imah tova vredvid, 4e za bal 30 formulata za injenernite specialnosti e 4 x ocenka ot izpita + 1 diploma, a za urbanistikata si napalno prav. Vzima se geografiqta:unsure:
|
|
|
|
|
|
|
ТС ще учим AutoCad чак втори курс май...
Ама то не е кой знае какво. Ако фанеш някой да ти го побясни се научава за 1 час, максимум 2. Поне на мене толкова ми трябваше, за да мога да си правя всичките чертежи на него...
|
|
|
|
|
|
|
Za da bade informaciqta cqlostna, ostava i nqkoi ot SSS i Arhitektura da pi6e koga u4at AutoCad.
|
|
|
|
|
|
|
Az iskam da pitam , za6to okolo VIAS vse se razvqvat razni obrazi s lineari v racete.....Da ne bi da vi karat da 4ertaete na raka????6toto az sam master na AutoCad o6te ot 8mi klas , ama na raka....pfff
|
|
|
|
|
|
|
cherty написа:
Az iskam da pitam , za6to okolo VIAS vse se razvqvat razni obrazi s lineari v racete.....Da ne bi da vi karat da 4ertaete na raka????6toto az sam master na AutoCad o6te ot 8mi klas , ama na raka....pfff
Ха-ха. Вярвай ми ти и идея си нямащ как се чертае на AutoCAD. Като се научиш да работиш 90 % с клавиатура тогава може и да ти се признае. И да, карат ни да чертаем на ръка. Архитектурата даже до 3-ти курс май. Ръката трябва да се тренира
|
|
|
|
|
|
|
Vqrvai mi znam kak se 4ertae na autocad.
Az pravq ne6ta v momenta koito v VIAS 4ak 3-4ti kurs se u4at pr.: Po4ti cqlata kanalizacia na razni sela , plus profili na cqlata tazi rabota , golqma 4ast ot proekti na vodosnabditelna mreja, na4alnia variant razpredelenieto na ka6tata ni na selo. I taka.... Karala sam si i kurs....I da moga da rabotq po4ti perfektno na autocad .
|
|
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|