Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

СССА
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 12
Тема: СССА
NLT
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг:СССА 14 Години, 11 Месеци Карма: 0
С може ли някой да ми каже дали всички предмети се изучават на английски или само някои отделни ?

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
vblack
Асистент
graphgraph
Отг:СССА 14 Години, 8 Месеци Карма: 0
Всички.

n_doe
Доцент
graphgraph
Отг:СССА 14 Години, 8 Месеци Карма: 7
А някой има ли представа как точно става в 4-ти курс? В смисъл трябва ли да се държат някакви изпити и накрая изучаването на английски носи ли някакви "бонуси" (нещо като свидетелство или подобно), тоест дали ще е от полза след завършването?

r0sen4y
Асистент
graphgraph
Отг:СССА 14 Години, 7 Месеци Карма: 0
Мдааа, абе уж учим същото като другите ама не точно. Малко повече от половината преподаватели говорят свестен английски а другите са го учили от холивудските филми или е някаква смесица от френски, немски и бългасрки ама те пък пускат на изпити.

ПС За бонуси не знам ама ако си от тази специалност има има по- голям шанс да заминеш на стаж в чужбина. (Или така си мисля де. Ако не е така значи със се прецакал като съм я записал )

ПСС За входящите балове не съм съгласен - нашите са по-добри от тези на ССС, където се промъкнаха хора с по 20 и по-нисък бал.

Последна редакция: 29/06/2010 00:08 от r0sen4y.
gingko
Шеф-катедра
graphgraph
Отг:СССА 14 Години, 7 Месеци Карма: 6
Нещо се бъркаш за минималните балове. Може на квотите от техникумите за ССС да е бил по-нисък бала ( което е нормално), но точно за ССС не е бил и няма да бъде скоро по-нисък от този на СССА.

r0sen4y
Асистент
graphgraph
Отг:СССА 14 Години, 7 Месеци Карма: 0
Не че искам да се заяждам но ако си ССС сигурно виждаш какви катили има при вас които не могат да си напишат името и са ги приели с матура, така че не ми казвай че вашия е по-висок при положение че сте 300 човека, а ние сме 30.

gingko
Шеф-катедра
graphgraph
Отг:СССА 14 Години, 7 Месеци Карма: 6
Де да бях приет , тази година ще атакувам ССС . Говоря просто, като наблюдение на баловете през годините. А сега какви хора учат не знам... Не виждам каква е разликата в хората между ССС и СССА, като изпита по английски е елементарен.

Gestapo_SS
Главен асистент
graphgraph
Отг:СССА 14 Години, 7 Месеци Карма: 4
От опита с англоезичното обучение след 4ти курс си личи как не толкова езика е вежен колкото на какви колеги е попаднал човек. Не съм сигурен каква е потготовката на преподавателите в долните курсове, но каквато и да е тя решаващо е каква група студенти се е оформила. За пример имаше випуски с англоезично мн по-силни студенти и след това инженери, но от един момент нататък нивото падна драстично и англоезичното се превърна един вид в компромисен вариант да избутат най-слабите. Искрено се надявам сега при приема от първи курс да се държи по високо ниво още от старта и да се задържи и до края.

Отиди най-отгореСтраница: 12
Модератори: vassil, segafredo, dark_half