|
ХТС в УАСГ или ССС в LK (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: ХТС в УАСГ или ССС в LK
|
|
Отг: ХТС в УАСГ или ССС в LK 15 Години, 6 Месеци
|
|
crazy_lady написа:
Прехвърлане в друга инжEнерна специалност от УУЗИ
Възможно ли е ?
Не че не е възможно, но после ще имаш толкова приравнителни изпити, че ...
|
|
|
|
|
|
|
zdraveite kak mislite e po dobre da ucha v LK sss ili ViK v vias.A iskah na vsiaka cena da ucha sss i ne znam kakvo shte pravia ako ne uspeia da se prehvurlia po kusno.Moje li za savet ot niakogo che nie zaicite sme mn neorientirani
|
|
|
|
|
|
|
mraychev написа:
zdraveite kak mislite e po dobre da ucha v LK sss ili ViK v vias.A iskah na vsiaka cena da ucha sss i ne znam kakvo shte pravia ako ne uspeia da se prehvurlia po kusno.Moje li za savet ot niakogo che nie zaicite sme mn neorientirani
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!! Тук има правила!
Като искаш толкова ССС ... ВСУ и си пиши магистратура тук, във ВИАС!
|
|
|
|
|
|
|
амм да съжалявам за латиницата... ами да и това е вариянт имам още няколко дни да го мисля... ще видим какво ще измисля
|
|
|
|
|
|
|
По принцип много малко хора успяват да се прехвърлят. Ако не си от тея машини дето учат денонощно не си мисли за прехвърляне...
|
|
|
|
|
|
|
mraychev написа:
По-добре във УАСГ и при желание да се преместиш ССС, стига да имаш сериозно птношение към нещата(студ. град разваля :D).
А за Любена не чувам добри неща от наборите...
|
|
|
|
|
|
|
без да обиждам никой.... искам само да кажа, че щом не си приет/а от първия път ССС ми е ясно какво ви е отношението, много малко са тези които са се готвили супер много а на изпита са се спекли или са били прецакани.....и след една година в студентски град или като студент повярвайте ми хич няма да ви се занимава с прехвърляне, а дори и да пробвате шансовете значително ще са ви намалели.....така че за да ви е мирна главата ЛК и след магистратура ВИАС и вс заспива.............. ОЩЕ веднъж ще кажа, говоря за болшиството хора, ти може да си от изключенията....
а иначе само да кажа, че света не се върти около ВИАС
|
|
|
|
|
|
|
ами да ясно ще запиша ВИАС ще пробвам да се преместв и ако стане супер ако не после така илииначе ще карам магистратура...
Няма да живея в стъдентски град  далеч от там ...
|
|
|
|
IN 2 U
Главен асистент
|
|
|
вик е магистратура
|