|
Инфо-Хидромелиоративно строителство (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Инфо-Хидромелиоративно строителство
|
|
Отг: Инфо-Хидромелиоративно строителство 15 Години, 6 Месеци
|
|
ти за коя спец ще се бориш догодина архитектура или геодезия иначе и мен най-много да ме приемат тез спец дет каза а и ВИК е близо...аз и него съм писала...
|
|
|
|
|
|
|
За архитектура др година..аз там искам....
|
|
|
|
|
|
|
виж темата " Местене от една в друга специалност" аз я направих и виж как ставало местенето...аз ще се боря за геодезия стига да влезна...
|
|
|
|
IN 2 U
Главен асистент
|
|
|
момичета мисля че сте в грешка,такса не се плаща само допломата се дава което е да си запазиш място и да очастваш в класиране такаче нищо не губите
|
|
|
|
IN 2 U
Главен асистент
|
|
|
момичета мисля че сте в грешка,такса не се плаща само допломата се дава което е да си запазиш място и да очастваш в класиране такаче нищо не губите
|
|
|
|
|
|
|
как да не се плаща без бележка че си платила семестъра и с тази карта която казват не можеш да се запишеш погледни хубаво в сайта какво пише
|
|
|
|
IN 2 U
Главен асистент
|
|
|
не не може би говорим за различни неща,давам ти пример аз сега съм приета на 1во класиране второ желание,и искам да участвам на второ класиране за първото ми желание в такав случай се занасия във факултета само дипломата с което си запазваш мястото което го имаш а не плащаш нищо.вече ако решиш окончателно да се запишеш тогава плащаш,сиг съм че е така
|
|
|
|
|
|
|
Ами не знам мисля, че ясно си го пише в сайта на УАСГ и до колкото знам ти си длъжен да се запишеш (съответно да си платиш свичко) и тогава да заявиш, че искаш да участваш за друго класиране.Така те иначе ще те загубят... :?
|
|
|
|
IN 2 U
Главен асистент
|
|
|
Тези от Вас, които са приети НЕ ПО ПЪРВА, А ПО ДРУГА ПО РЕД СПЕЦИАЛНОСТ, в обявения срок са ДЛЪЖНИ ДА ДЕПОЗИРАТ ДИПЛОМА-ОРИГИНАЛ ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ в съответната факултетна канцелария, с което запазват спечеленото до момента място и продължават да участват в следващото класиране.според мен напално ясно си е казано но не знам който иска и пари нека им даде незнма какво др да ти кажа
|
|
|
|
IN 2 U
Главен асистент
|
|
|
ако платиш ти се записваш окончателно и не участваш в никакво класиране
|