|
кандидат-студентски изпити- обжалване (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: кандидат-студентски изпити- обжалване
|
savi
Главен асистент
|
Отг: кандидат-студентски изпити- обжалване 15 Години, 6 Месеци
|
|
Мен също ме приеха ХТС с бал 22,40... Баси ужаса е е за Архитектурата, как ме прецакаха не е истина... Някой ще каже и нещо зас ХТС ?
|
|
|
|
|
|
|
аз не съм приета нищо...просто на второ класиране най-вероятно ще съм там...понеже е най-близо до моя бал..аз искам иначе геодезия...
|
|
|
|
|
|
|
Хора това не е разходка до мола да ядеш сладолед, да влезеш и след 5 години да си вземаш дипломата от портиера, прочетете другите теми, за заверки, безсънни нощи от чертане и сметки, ама не на бара, е има и изключения. Като гледам тазгодишният бал ще има голямо шоу.
Трудно се дават съвети, но ако сега избирах бих избрал СУ или икономика, там е живота  , тука е адът
|
|
|
|
IN 2 U
Главен асистент
|
|
|
да по принцип губи6 внесената такса,ма по-добре таксата отколкото да загубиш възможността да у4иш там където желаеш аз съм приета в меи телекомунукаций ама ще предпочета уасг
|
|
|
|
|
|
|
е да, но си приета и в 2-та ВУЗ-а, а аз във ВИАС все още не съм....
|
|
|
|
|
|
|
Така аз кандидатствах Архитектура тази година за пръв път. Като излезнаха резултатите реших, че са ме подценили на капителя. Отидох на 29 , видях си капителя и реших, че съм си оценен доста правилно. Винаги капителя ми е бил сила и честно казано разчитах, че там ще ми е доста добра оценката. В крайна сметка напрежението явно си е казало думата и не беше най-доброто , на което съм способен. Все пак влизам, а нямам никакви връзки!
|
|
|
|
savi
Главен асистент
|
|
|
По математика на 2-ката пишат 3, а по рисуване на 2-ката - 4
|
|
|
|
|
|
|
Какво стана с мястото, къдеот ще изнесат рисунките от изпита?
Като се дава толкова зор, някой(от организаторите на подписката или подписалите се в нея) направил ли си е труда да намери такова място?(или очаквате да спретнете една подписка и да ви падне от небето?)
Да не си помислите, че съм против. Даже ми е мн интересно. Но смятам, че ректорът направи необходимото. Сега е ваш ред.
|
|
|
|
|
|
|
Kremka написа:
Като се дава толкова зор, някой(от организаторите на подписката или подписалите се в нея) направил ли си е труда да намери такова място?
Даже ми е мн интересно. Но смятам, че ректорът направи необходимото. Сега е ваш ред.
В цял ВИАС няма място ?!?!  ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|