Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

кандидат-студентски изпити- обжалване
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1...56789101112
Тема: кандидат-студентски изпити- обжалване
tonsss
Асистент
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг: кандидат-студентски изпити- обжалване 15 Години, 6 Месеци Карма: 0
А нужно ли е да организирват изложба из целия ВИАС и да спират работата на всички,да харчат пари, които не са предвидени, само заради капризите на неприетите ???

И за точно тези хора искам да вмъкна, че от моя град сме 5 човека приети в спец. архитектура и нито един от нас не е платил.Най-жалкото е да оплювате университета след като не сте се постарали достатъчно.

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
z2zzzz
Доцент
graphgraph
Не целия текст е видим за гостите на сайта. Моля индентифицирайте се за да го видите.

Последна редакция: 03/08/2010 01:44 от z2zzzz.
Fixie
Асистент
graphgraph
tonsss написа:
А нужно ли е да организирват изложба из целия ВИАС и да спират работата на всички,да харчат пари, които не са предвидени, само заради капризите на неприетите ???

И за точно тези хора искам да вмъкна, че от моя град сме 5 човека приети в спец. архитектура и нито един от нас не е платил.Най-жалкото е да оплювате университета след като не сте се постарали достатъчно.

Те пари няма да харчат, едва ли ще осигурят напитки за "изложбата". Поздравления на теб и познатите ти,но за колко от останалите 145 човека можеш да гарантираш, че не си е платил мястото? Колкото и хора да са влезли с пари, те са заели местата на някои по-кадърни, които, също като теб и познатите ти, са хвърлили много труд,нерви и пари за подготовката и имат право да протестират (въпреки, че се съмнявам нещо коренно да се промени). Щом си приета, не виждам какво ти пречи

Kremka
Асистент
graphgraph
Отг: кандидат-студентски изпити- обжалване 15 Години, 6 Месеци Карма: 4
А,бе, че има платили си... има. Че има връзкарчета, има...
За жалост не мога да го отрека и съм ставала свидетел на разни миналогодишни очебийни изцепки.
Миналата година(защотото тогава не бях приета) също като много от вас ме беше яд. И напълно ви разбирам... С право се възмущавате.
НО, всяко зло за добро! През изминалата година попаднах на една страхотна група. Хора, които ще ми останат приятели за цял живот! И видях, че не е трябвало цяло лято да си тровя нервите. Просто бъдете упорити, мислете само как ще влезнете догодина и колко хубаво ще се почувствате, направете всичко, което зависи от вас и нещата ще се случат.

ПП: Гледайте "The secret". Това е един филм, който много ще ви помогне, ако го приемете на сериозно.

Желая ви успех и наистина една прекрасна предстояща година!

vanchurov
Асистент
graphgraph
И мен не ме приеха миналата година, но както казват, всяко зло за добро, тази година ме приеха с първо желание. Единственото което се иска е труд и мерак, не пари и връзки, въпреки, че видях няколко такива случая.

Fixie
Асистент
graphgraph
Kremka написа:
А,бе, че има платили си... има. Че има връзкарчета, има...
За жалост не мога да го отрека и съм ставала свидетел на разни миналогодишни очебийни изцепки.
Миналата година(защотото тогава не бях приета) също като много от вас ме беше яд. И напълно ви разбирам... С право се възмущавате.
НО, всяко зло за добро! През изминалата година попаднах на една страхотна група. Хора, които ще ми останат приятели за цял живот! И видях, че не е трябвало цяло лято да си тровя нервите. Просто бъдете упорити, мислете само как ще влезнете догодина и колко хубаво ще се почувствате, направете всичко, което зависи от вас и нещата ще се случат.

ПП: Гледайте "The secret". Това е един филм, който много ще ви помогне, ако го приемете на сериозно.

Желая ви успех и наистина една прекрасна предстояща година!

На 100% съм съгласна с всяка дума!

tonsss
Асистент
graphgraph
Определено никой не знае за всеки със 100 % съгурност кой как е влязал, но аз гарантирам за нас 5-тимата, защото не сме деца на еди кой си, а на напълно нормални семейства, които са се лишавали години(моята подготовка отне 4г.), за да ни дадат нужните уроци..

И разбира се то след това веднага ще си проличи кой как е влязал...
Благодаря

z2zzzz
Доцент
graphgraph
tonsss написа:
Определено никой не знае за всеки със 100 % съгурност кой как е влязал, но аз гарантирам за нас 5-тимата, защото не сме деца на еди кой си, а на напълно нормални семейства, които са се лишавали години(моята подготовка отне 4г.), за да ни дадат нужните уроци..

И разбира се то след това веднага ще си проличи кой как е влязал...
Благодаря

Taka e. Жалкото е, че връзкарчетата са взели ЧУЖДИТЕ места (някой по-нагоре го е написал ).

vanchurov
Асистент
graphgraph
Грешка. Връзкарите взимат т. нар. ректорски места, незаети след трето класиране.

z2zzzz
Доцент
graphgraph
vanchurov написа:
Грешка. Връзкарите взимат т. нар. ректорски места, незаети след трето класиране.

Откъде знаеш...? (Само те ебавам )

Отиди най-отгореСтраница: 1...56789101112
Модератори: vassil, segafredo, dark_half