Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

оценка за Геодезия
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 12
Тема: оценка за Геодезия
Kolkozabavno
Ректор
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг: оценка за Геодезия 15 Години, 7 Месеци Карма: 11
nasko_ol написа:
Дано да влезнеш .Да ама задачите , които ги дават в уасг не са случайни и в училище нали знаеш , че не се решават задачи от такова ниво ! Всеки , който иска да кандидатства сериозно в УАСГ ходи на уроци , а уроците за хора от строителни и математически гимназии са едни и същи . Мога да ти кажа , че разбирам много повече от карти и геодезия от някой , който е учил това в строителен техникум . Занимавам се професионално със спортно ориентиране и съм много навътре с GPS - системите картите и тем подобните програми като MCAD , ОCAD , Autocad и други , така че недейте казва " свежа кръв" и не знам си какви глупости!!!

Това GPS-а щом го свързваш с ориентиране...

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
St.Anger
Декан
graphgraph
Отг: оценка за Геодезия 15 Години, 7 Месеци Карма: -29
какъв е смисълът да се ориентираш с GPS .... ебаси ориентирането...то и на баба да дам и тя ще се справи....аве ебаси с кви глупости флудите форума! Геодезията не е GPS i CAD ....геодезията е нещо повече. Нали ги виждам, тези които са завършили техникуми каква картинка са. В нашата група няма никой който да е учил преди геодезия и сме като че ли най-добрата!

nasko_ol
Асистент
graphgraph
Отг: оценка за Геодезия 15 Години, 7 Месеци Карма: 1
е повярвай ми ако си навътре в спорта ще занеш . Той се слага на гърба ти и после се наслагват вариантите на картата като я имаш примерно окад файл . Дълга история занм че ме разбирате . Сега да питам като си подавм документи за редовния изпит трябва ли ми медицинско или не ми трябва защото никъде не видях да пише че трябва а има хора които казват че в някой университети не го пишело а трябвало

v140
Асистент
graphgraph
Отг: оценка за Геодезия 15 Години, 7 Месеци Карма: 0
nasko_ol написа:
Сега да питам като си подавм документи за редовния изпит трябва ли ми медицинско или не ми трябва защото никъде не видях да пише че трябва а има хора които казват че в някой университети не го пишело а трябвало

не, значи като отиваш да се записваш си купуваш плик с документи и вътре в този плик се попълва декларация че си здрав и че си запознат какви болести можеш да придобиеш следствие работата

nasko_ol
Асистент
graphgraph
Отг: оценка за Геодезия 15 Години, 7 Месеци Карма: 1
аха мерси

Отиди най-отгореСтраница: 12
Модератори: vassil, segafredo, dark_half