Начало Форум
Добре дошли, Гост
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте.    Забравена парола?

Как да бъда приет в УАСГ?
(1 разглежда/т) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1...3456789...17
Тема: Как да бъда приет в УАСГ?
krisy
Шеф-катедра
graphgraph
Изключен Click here to see the profile of this user
Отг: Как да бъда приет в УАСГ? 16 Години, 8 Месеци Карма: 7
здрасти! Ти наистина имаш предостатъчно време. Щом си добра по рисуване почни да отделяш време и на математиката и тя не е за пренебрегване. Аз ще кандидатствам тази година, на уроци по рисуване ходя от1 год. и 100% съм далеч от ван Гог. С математиката съм малко по добре , но и тя не ми урежда въпроса. Според мен, т.к. гледах баловете от преди, трябва да си на едно добро нио и по математика и по рисуване, друг вариант няма. Ако си по - добра в едното , това ще ти помогне да компенсираш другото , но ако искараш 3 по математика не мисля че рисуването ще те спаси. Но това са си , разбира се , само мои теории.
А Ако може някой да ми каже от къде най- добре да си подготвя задачата по стереометрия? Всички препоръчват коста каларов, а вие какво предлагате?

Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
krisy
Шеф-катедра
graphgraph
Вие луди ли сте бе кой ви бие по главата да влизате в виас?!?! Аз вече 2 ра година съм вътре и ви казвам нема смисъл всички са луди ! Трябва да сте феноменално кухи да искате да учите в виас, каквото и да е!!! БЯГАЙТЕ ДОКАТО ОЩЕ МОЖЕТЕ!

СИГУРНО ВЪТРЕ Е ТЕРОР ,НО КАТО ВСИЧКИ САМО ТИ ПОВТАРЯТ, ЧЕ Е НАЙ - ДОБРИЯ , КАКВО ДРУГО ТИ ОСТАВА ОСВЕН ДА СЕ ЦЕЛИШ КЪМ ВЪРХА? А само да питам дали знаете нещо за ЛК и как е там?

TheMarine
Декан
graphgraph
Отг: Как да бъда приет в УАСГ? 16 Години, 8 Месеци Карма: -18
Еми ако под ЛК имаш предвид Любен Каравелов .. имам приятели от там и редовно ме питат за някакви елементарни работи и от това съдя, че е на по-ниско ниво, въпреки, че едно момиче се прехвърли от там в моята група и си ги разбира нещата, въпреки това казва, че тук е доста по-трудно. А колкото до Архитектурата - това е най-лежерната специалност след урбанизма и може би сега това новото с недвижимите имоти (което според мен е пълна простотия, но това е лично мнение). Така, че при архитектурата трудното е да влезеш - после ще видиш по-малко зор от подготовката за влизане. Докато в инженерните е нещо съвсем различно. Там зора започва от първи курс, но това което става да кажем от шести семестър нататък е просто нямам думи.

Sunshine
Шеф-катедра
graphgraph
Отг: Как да бъда приет в УАСГ? 16 Години, 8 Месеци Карма: 4
Аз щях да ходя на предварителен изпит в ЛК, но съвпадаше с изпита в ТУ и избрах втория ВУЗ. Не съжалявам изобщо, защото изкарах отлична оценка, а моите съученици, които бяха ходили в ЛК, ми разказваха, че базата била ужасна, районът, в който се намирал университета, също.
Толкова от мен за ЛК. Не познавам никого от там, но чета по форумите, че всички, които не са приети във УАСГ, отивали в ЛК.

dawe
Ректор
graphgraph
Отг: Как да бъда приет в УАСГ? 16 Години, 8 Месеци Карма: 0
Вече са обявени бройките за прием. 910! Честито на всички кандидат-студенти които ще влязат лесно и още след 1-ви курс ще бъдат изрязани на половина. Честито и на настоящите студенти които ще изядат дървото покрай пъврокурсниците...

Sunshine
Шеф-катедра
graphgraph
Отг: Как да бъда приет в УАСГ? 16 Години, 8 Месеци Карма: 4
Политика на университета - 910*300лв (новите семестриални такси) =... смятайте

xtRael
Главен асистент
graphgraph
Дано поне малка част от тези пари ги вкарат в ремонт, че доста западнала работа ми се вижда...

dawe
Ректор
graphgraph
Aз вече като няма да мога да са класирам за общежитие, кво ма топли дали ше ги ремонтират или не...

krisy
Шеф-катедра
graphgraph
Мерси за информацията за Любен Каравелов! Честно казано бях се отчаяла, че няма да успея в УАСГ, но сега се мотивирах повече и се надявам горещо да успея. Само дето ако не стане, коя специалност е най- добра? То това си зависи и от личните предпочитания , но като сте там сте по - добре запознати.. Аз бих искала да запиша някоя, която да изкарам до край, но и все пак да е перспективна. Май, че съм много предерчива, но това е понеже все още имам избор, скоро трябва да си подам документите и след това всичко вече ще е решено....

dawe
Ректор
graphgraph
1. Архитектура
2. ССС
3. ТС
4. Геодезия
5. ВиК
6. ХТС
7. ХМС

Мисля че това е класическата подредба, която ще изберът повечето кандидат-стъденти. Поне миналата година баловете след 3-то класиране бяха подредени в този ред. Подредбата не е лоша, но много хора си имат индивидуални предпочитания(аз например бях писал на 1-во място ТС, но си имам причина естествено).
А иначе никоя специалност не е сигурно че ще я изкараш докрай, особено след новите реформи...

Отиди най-отгореСтраница: 1...3456789...17
Модератори: vassil, segafredo, dark_half