Отг: Как да бъда приет в УАСГ? 16 Години, 9 Месеци
По принцип прехвърлянето от друго ВУЗ във ВИАС става много трудно, но не е невъзможно. Трябва да имаш съответните връзки и съответната сума. Познавам човек който се прехвърли от Свободния - Варна във ВИАС...
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
начинът е само един по който можеш да бъдеш приет в УАСъГъ...
и той е - трябва да си страшен ненормалник (и то ненормалник не е някаква метафора ) ... и най-важното - да нямаш никакъв АКЪЛ ...
Sunshine написа: Nqkoi znae li s kolko 6te se uveli4at priemnite broiki za injenernite specialnost tazi godina?
Доколкото знам се увеличават с 50 %, заради огромния недостиг на инжинерни кадри.
Архитектура - към 150
ССС - 300 (което малко нереално ми изглежда) и т.н. ...
Отг: Как да бъда приет в УАСГ? 16 Години, 8 Месеци
здравейте искам да ви питам дали някой може да ми даде някакъв линк където да има информация за бройките които ще приемат по различните специалности щото в сайта на уасг от край време не мога да се оправя нещо
ivailo_hm написа: начинът е само един по който можеш да бъдеш приет в УАСъГъ...
и той е - трябва да си страшен ненормалник (и то ненормалник не е някаква метафора ) ... и най-важното - да нямаш никакъв АКЪЛ ...
... и за да удостовериш това мини през психиатрията ти по район, за да ти издадат една жълта книжка (принципно е зелена... :D ). Този вид документ задължително се изисква, за да ви приемат...
да да .. ще увеличвата бройките, но не се притеснявайте, защото затегнаха нещата. Преди от 140-150 човека се дипломираха 30-35 на година. Сега от 300 е логично да се дипломират 60-70, но има промяна в изпитите които могат да се влачат, в поправителните сесии и заверките. И не че искам да съм лош пророк, но според мен завършващите ще си останат 30-35 човека на година. А и също за всички бъдещи инжИнери - пише се "инженер" .