|
Как да бъда приет в УАСГ? (1 разглежда/т) (1) Гости
 | | |
Тема: Как да бъда приет в УАСГ?
|
|
Отг: Как да бъда приет в УАСГ? 16 Години, 10 Месеци
|
|
Вижте сега драги кандидат студенти... за архитектурата мога да ви кажа че дори рисуванията да не са ви цветущи пак могат да ви приемат ,но ако математиката ви е блестяща! А за архитектите като цяло това си е проблем и то голям!
Колкото за Варненския свободен там ходят хора който не са изкарали във ВИАС дори за да им образуват бала...В архитектурата има вякакви хора и смотани и много добри...гледайте да сте от върховните инатягайте математиката иначе нямате шанс...не забравяйте ,че се борите и срещу хора който вече са вътре по това време на годината 
Айде умната
|
|
|
|
|
Отг: Как да бъда приет в УАСГ? 16 Години, 9 Месеци
|
|
zdraveite, az sy6to 6te kandidatstvam arhitektura :D v tazi vryzka sym naqsno kolko trudno osy6testvimo e jelanieto mi, zatova est imam i rezervni varianti :)no iskam da pitam nqkoi ne6ta... kato naprimer kakvo znaete za sledvaneto po arhitektura v liuben karavelov i vyv varnenskiq svoboden? dali ot LK moje6 da se prehvyrli6 v UASG i dali izob6to si zalsujava ako ne moje6 - ![]() da u4i6 tam :)
|
|
|
|
|
|
|
Вие луди ли сте бе кой ви бие по главата да влизате в виас?!?! Аз вече 2 ра година съм вътре и ви казвам нема смисъл всички са луди ! Трябва да сте феноменално кухи да искате да учите в виас, каквото и да е!!! БЯГАЙТЕ ДОКАТО ОЩЕ МОЖЕТЕ!
|
|
|
|
|
|
|
 Тва мн ми хареса. Ама и аз искам да кандидатствам във ВИАС, архитектура  Наскоро ходих на тия курсове по рисуване и математика и сте прави че си е отрепана работа. Едно добро нещо свърших - видях накъде съм по трасето.
|
|
|
|
|
|
|
toyecca, ако си в Любен Каравелов и искаш да кандидатстваш във ВИАС, немаш проблем - вадиш си дипломката и кандидатстваш редом с останалите кандидати. Ама ако не те приемат оставаш на сухо - местенцето ти се губи
|
|
|
|
|
|
|
За варненския съм чувала добри неща за архитектурата, обаче проблема идва, когато почнеш да си търсиш работа по професията - повечето гледат къде си я завършил тая архитектура. Няма смисъл да споменавам, че голямо предимство има ВИАС. Ако си от някой по - малък град е по - лесно, ама у софето май немаш шанс
|
|
|
|
|
|
|
Хорица...като искате да учите...решете какво точно без условности от типа "няма да ме приема" и айде сега резервни варианти...ВИАС за сега е номер 1..но незнам до кога що се отнася до архитектурата иначе инженерите са супер(но и там може още доста неща да се случат, но това като ви приемат)
Уна и безмережна
|
|
|
|
|
|
|
ami ako ne moje6 da se prehvyrli6 ot LK e malko kofti, 6toto az dokolkoto sym 4uvala ne mu se nosi mn dobra slava :S apyk za uslovnostite... spored men kato si re6il da kandidastva6 arhitektura, 6ansovete da vzleze6 ot pyrvata godina v uasg( pone po 4esten na4in) ne sa golemi, zatova nqma ni6to lo6o da si zastrahovan, a ne v posledniq moment da izpadne6 v panika...a ne6to za vytre6noto klasirane mojete li da mi kajete? v smisyl- zaslujava li si da se probva6?
|
|
|
|
|
|
|
Офф, не мога да разбера защо кандидатствате във ВИАС като и идея си нямате за него?! НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛИШ ОТ Л.Каравелов!!! Онова е УЧИЛИЩЕ - нашето е УНИВЕРСИТЕТ! Като толкова искате да влизате в УАСГ прочетете малко на официалният сайт какво пише във вътрешните правилници на ВУЗ-а.
Относно вътрешното прехвърляне - има 5 бройки, т.ч. правете си сметката колко хора се борят за 1 място.
П.П. Четете, хора, четете! И не се пробвайте - така няма да успеете! Трябва да сте сигурни!
|
|
|
|
xtRael
Главен асистент
|
|
|
Не е вярно, че не можеш да се прехвърлиш - можеш.
Конкретно за специалност архитектура, трябва задължително да си пак в тази специалност в друго висше училище. За другите не знам каква е процедурата.
А относно вътрешните места доколкото знам са 10 % от цялата бройка, а тази година както увеличават приемната бройка, ще са малко повече от 5.
|
|
|
|
|
 | | |
|
|
|
|
|
|